AKTUELNO

Zasenila sve prisutne!

Glumica Milena Radulović nedavno se našla u jeku skandala kada je optužila Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje koje su ona i druge devojke doživele u školi glume, a večeras mlada glumica zablistala je na crvenom tepihu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, Milena tumači glavnu ulogu u filmu "Superdeep", reditelja Aresnija Sjuhina, pa je na premijeri Radulovićeva večeras zablistala na crvenom tepihu, a priliku da joj pruži podršku i bude uz nju tokom ove svečanosti nije propustio njen otac koji ju je s ponosom posmatrao.

Milena je ljubazno pozirala okupljenim medijima sa širokim osmehom, dok je na račun izgleda dobila brojne komplimente.

Lepa glumica je istakla da joj je zvuk aplauza i žive publike nedostajao sve dok nije otišla u Moskvu, gde se život polako vraća u normalu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iskreno mi je nedostajao dok nisam otišla u Moskvu. Tamo je epidemija “završena” sa pojavom vakcine, te sam sada tamo bila na tri predstave, tri opere, i dva baleta. Bila sam čak i u klubu na žurci. Nadam se da će se to dogoditi i kod nas, i zato je važno da se svi vakcinišemo. Lepo je što se život polako ali sigurno vraća u normalu. Premijera filma “The Superdeep” je 15. aprila, a 19. igram predstavu “Boing-Boing” u Teatru na Brdu - izjavila je glumica za medije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.