AKTUELNO

Obrt koji je sve ostavio bez teksta!

Nakon što je diskvalifikovan iz ''Zadruge 4'' zbog nepoštovanja pravila život u Beloj kući, Vladimir Tomović očigledno nije gubio vreme. Naime, kako se može videti, on je očigledno bacio oko i to ni manje ni više nego na još uvek zakonitu suprugu Nenada Aleksića Ša, Ivanu!

Foto: INSTAGRAM.COM/NENADALEKSICSHA, Pink.rs

Kako se može videti, Tomović joj je komentarisao fotografiju koju je izbacila, a komentari nisu bili ni najmanje prijateljski. Očigledno ni Ivana nije nimalo imuna na Tomovićeve "slatke reči".

Foto: Instagram.com

Ivana očigledno vidi u Tomoviću zaštitnika, što mu je i pokazala odgovorom u komentarima. Ono što je zanimljivo jeste da je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u Zadruzi, a razlog je bio ljubomora, te je branio Tari da komunicira sa njim. Šta li bi mu sada rekao?

Međutim, ovo nije prvi put da je Ivana ostavljala komentare Vladimiru i on njoj i to javno. Naime, Ivana je baš ta koja očigledno ne gubi vreme, pa je Vladimira i te kako hvalila ispod njegove nove objave.

Vrednica, pametnica - pisala mu je Ivana u komentarima, a ono što je zanimljivo jeste da mu je ostavljala emotikone koji označavaju srce i poljupce, dok je on njoj uzvratio srcem.

Foto: Instagram.com

Da li su njih dvoje zajedno ili ne, kao što smo već pisali, nije potvrđeno, a sami procenite da li emocije postoje.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Vladimir Tomović