AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a Darko Tanasvijević imao je pitanja za Taru Simov, Nadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša.

Danas ste se sukobili žestoko, šta se tu desilo i kome je šta zasmetalo?

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, ja to i razumem, ja ih ovde jedina komentarišem, što se tiče ostalih zadrugara, oni to ne rade, nemaju razloga za to da kažu za mene, to je njihovo mišljenje, videli ste i sami kako se ponašaju prema meni, u svakom slučaju moje ponašanje prema Ša je bilo grubo na početku, da ga urazumim i da mu objasnim šta je uradio, naravno i Tari, ja nisam imala ništa protiv nje, dok nije počela da skače kao čavka, dok nije dobila svoj status, imala je oči srne, dok nije počela da me vređa, a videli ste kako, prvo Ša porodicu - rekla je Nadica.
Šta Vas najviše povređuje? - upitao je Darko.
Krenuću od Ša, to što nije prepoznao u meni nešto dobronamerno, posle je prešlo u nesuglasice, pa mi je vređao porodicu, s obzirom na to da poznaje moju ćerku - objasnila je Zeljkovićeva.
Gospođa je prva mene uvredila, pa je dobila povratnu! Mene Tara nikad nije nazvala Fifi, to je prvo gospođa, džabe te godine... - ubacio se reper.
Ja sam širokogrudna, imam veliko razumevanje prema mladim ljudima i njihovim postupcima, ja nisam zaslužila to od njega, sa ovoliko godina! Uvredila me je njegova uvreda prema mojoj porodici. Druga stvar, šta me vređa, šta Tara radi meni, uvrede koje šalje meni, kada je počela da brani, u fazonu da sam ja loš čovek, da živim na tuđi račun, na račun moje ćerke i još nešto - odbrusila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

I opet u svađama, sa Tarom i Ša, i Vi kažete njima što im zasmeta, ali kada Tara i Ša se sama verbalno obračunavaju, često znaju da Vam ponove, da ste prodali Vašu ćerku i da ste dokazali kakva ste majka - prokomentarisao je Darko.
Jeste, jeste, to da dodam na to, da živim na tuđ račun i na račun moje ćerke, da to deluje parazitski, ja sam jedna radnica i onda je to da kažem, da ti se neko pos*re sa oproštenjem, i sve radnike, celog sveta, da ona meni posle trideset i nešto godina kaže da živim na tuđi račun, ja pozdravljam sve radnike ovog svega. Ona sa 21 godinu, sa 14 je počela da radi, ironična sam naravno, ljudi mogu da pogledaju njene rane radove. Što se tič emojećerke, oni tu nešto... Oni vrte priču jednu te istu, meni je suludo pričati o tome, da se Kija odrekla mene, šta si rekao? Moja ćerka i moja Kristina, svi znamo kako se ponaša prema meni, ja sam ponosna na jednu takvu mladu damu, ono što znamo, ja ne sumnjam u svoje dete - rekla je Nadica.
Nju je Bog već unakazio. Ovo je nekultura, uskače mi u reč. Vagalo se koga više ne podnosi, Lunu Đogani, za koju znamo šta je uradila Kiji, i između Tare, koja ništa nije uradila njoj, trebalo je da kaže Luna, a Vi ste stavili Taru SImov, kao nekog koga više ne podnosite, samim time ste ponizili Vašu ćerku - rekao je Ša.
Ona je počela da mi prosipa vodu, ja sam joj rekla da je ovo pečat da je bolesnica,meni su dosadni, oni se ponašaju nenormalno, svojim svađama pokazuju šta će se desiti. Kada je bio rođendan, kada je dobio tortu, ja u životu nisam doživela, on je meni rekao ,,Ko će Vama da pravi tortu?", ja sam mu poželela svu sreću, ja sam mu rekla nek se ostvari kao roditelji, jako ružno od njega, posle mi je rekao da ja nemam momka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga