AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Mišel Gvozdenović i Dragana Spasojević danima imaju svađe, a Dragana je Gvozdenovića više puta optužila da je ženomrzac, ali i nasilnik. Nije samo to bila tema u pabu, već i Mišelovo opredeljenje.

Tokom noći, u emisiji "Pitanja novinara", desila se još jedna scena. Naime, Kristijan se pridružio Draganinim tvrdnjama i prokomentarisao kako misli da je Mišel gej. Tu je nastao opšti haos, a na kraju je pevač odlučio da napusti pab.

Foto: RED TV

U celu raspravu se uključila i Miljana Kulić, koje je otkrila kako zna da je Mišel homosekusalac i iznela da je lično čula i videla. Sada, nakon burne noći, za Pink.rs se oglasio Mišelov brat Saša Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da vam kažem, nisam ispratio lepo šta se dešavalo tokom noći. Primetio sam da Kristijan želi da se osami sa Kristinom i sada bi hteo da uzme pab pod svoje kako bi bili samo, svi vidimo varnice među njima. Dragana i Miljana pričaju gluposti kako je Mišel gej, ali ja znam da to nije istina on je imao dosta devojaka, čak i onih koje su sa javne scene, ali ne želim da ih spominjem. To što je napustio pab, i neka je tako i trebna on je kulturan momak i njemu te svađe nisu potrebne. Samo moram da kažem, Kristijan napada Mišela da nije muškarac pravi i da je gej, a kaže kako nije homofob i vidimo da ga Brendon češka! Kako je homofob kada je Mišel u pitanju, a kada je Brendon u pitanju nije? - prokomentarisao je Mišelov brat Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pavle Ivković

#Zadruga