AKTUELNO

Ona je dobila nekoliko saveta od članova stručnog žirija.

U petoj grupi, ujedno i poslednjoj grupi, prva je nastupala Mina Blažev. Mina je otpevala "Show must go on" grupe "Queen" i očarala žiri i publiku u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Generalno je bilo pogrešno što si mnogo pevala. Pevala si pesmu koja je imala potencijala da prošaraš dahovima, flahovima, tugom, dramom. Kod tebe je bilo samo ispevavanja - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto ti je glas napukao, nema ga pola. I ti insistiraš i dalje da to ispevavaš i onda si gubila energiju. A šteta, da si bila odmornija, bilo bi fantastično! Inače, ovu pesmu je, za moj i Kikijev ukus, pevao najbolji pevač ikada rođen na planeti, a zvao se Fredi Mjerkuri. Ovu pesmu je pevao kad je bio u poodmakloj fazi bolesti koja se zove AIDS. Kako je prvi put otpevao, tako je nasnimljeno. Inače, kažu da ga pola nije bilo, bio je na samrti, našminkan da se kraste i rane ne bi videle. I otpevao je ovu pesmu tako da to više niko neće ponoviti. Imala si ozbiljan zadatak večeras - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih volela da je ona otpevala drugu pesmu za sebe večeras. Ovo je božnastvena pesma, istorijska ali je zamka za najiskusnije pevače, a kamoli za decu - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Leontina napisala pesmu koju je otpevala Mina, a onda joj poručila: Bila si MAESTRALNA! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Mina Blažev

#Pinkove zvezdice

#emisija

'