AKTUELNO

Nije joj svejedno.

Voditelj Milan Milošević ugostio je večeras i Taru Simov sa kojom je odmah popričao o njenom burnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da Nenad stavlja ženu ispred sebe, ja to nisam rekla, nego da negde kod njega vidim nesigurnost u emocije, kada je u pitanju njegova supruga, on je rekao da je počeo da gubi emociju jer joj je izgubio lik, ženske bubice, da li je to trauma od prošle godine, da ne budem ja ta koja sam izigrana, ubeđena sam da će se nešto desiti kada je bude ugledao, samo ja ne bih volela da bude naš kraj. Eto i na uspomenama.On jeste kompleks, kad mu kažeš da je nizak, ali opet, ima sve je drugačije - rekla je Tara.
Da li si ti sigurna u njegovu ljubav? - upitao je Milan.
Da, ali to su neki moji tripovi. Bolje je iskrena ljubav bez strasti - rekla je zadrugarka.
Kakvu igru Mina Vrbaški? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvenstveno mi je ona fascinantna. Ja sam bila ubeđena da imamo kul odnos. Mislila sam da smo super, mogla sam da dam ruku da smo spustile loptu, a onda je rekla da nikad niej podržavala našu vezu. I sa Franom je sve to vraćanje Tomoviću, meni je iskreno žao, jer se Fran nalazi u istoj situaciji, ali mislim da se Paula i Fran vole. Ona nije sposobna da voli, mislim da je ovde osveta, isto što je i Tomović radio. Mislim da joj je ta crta ista kao i kod Vladimira, očigledno. Car je zaljubljen u Paulu, a on je ubeđen da je ona zaljubljena u njega. - tvrdila je Simova.
Jedino što me je začudilo što me je nazvala bolesnicom, iritira me njeno prisustvo i njeni komentari. To što je ona radila pre 40 godina nije se zaboravilo. Ona je bila podignuta,, - rekla je Tara o Nadici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je komedija živa, ona je kineska kopija Ive Grgurić, ona bi volela da je sve napadaju! Maja i Janjuš, on je pričao da se sprdao, a ovamo ispod jorgana, pokazalo se koliko se vole. Ona kako je Janjuš malo odgurne pre Maje, ona ode kod Cara, pa kod Miće po savet, pa bocne Paulu da je ljubomorna, to je jadno i nismo - rekla je Tara o Maji, Aleksandri i Janjušu.
To mi je zabranjeno, kada je Miljana dobila Nenadu da sam branila Stefan, on se iskompleksirao, kao dobacuju ljudi. Pa kao ja branim Stefana - rekla je Tara o Kariću.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga