AKTUELNO

Nadi neće biti dobro!

Folk pevačica Nada Topčagić nedavno je izjavila da Devin Antonović nije sin Miroslava Ilića. Mirjanu Antonović, Devinovu majku i bivšu ljubavnicu pevača, ovo je iznerviralo, pa joj je javno zapretila.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Pink.rs/Č. Nikolić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Nada smatra da Miroslav i Mirjana nisu ni bili zajedno, te da Devin nije njegovo dete.

Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin - kaže Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? - dodala je Topčagićeva.

Mirjana je burno reagovala na Fejbuku povodom ovih Nadinih reči.

Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju nije merodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar! - napisala je Antonovićeva.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.M.

#Mirjana Antonović

#Miroslav Ilić

#Nada Topčagić