AKTUELNO

Pevačica ne zna šta ju je snašlo.

Atraktivna folk pevačica Jadranka Barjaktarović dugi niz godina uživa u statusu zauzete devojke. Međutim sada je budućnost njene veze sa izvesnim Crnogorcem Mikijem, kojeg krije od očiju javnosti, veoma neizvesna!

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, Jadranku je njen emotivni partner pokrao tokom njenog boravka u Crnoj Gori. On joj je uzeo sav novac koji je imala kod sebe i nestao bez traga i glasa, a pevačica ne može danima da dođe sebi.

Jadranka ovih dana ne zna šta ju je snašlo. Tokom boravka u Crnoj Gori ju je pokrao dečko. Uzeo joj je sav novac koji je imala kod sebe i nestao. Od tada se nisu ni videli, a ni čuli. Jadranka preživljava pakao, pod stresom je i ne zna šta da misli. Očekuje njegov poziv jer je interesuje zbog čega je to uradio - kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačici za Pink.rs i dodaje:
Ne verujem da će Jadranka preći preko ovoga što joj je uradio. Planirali su brak i decu, a sada je sve neizvesno. Mnogo ju je rastužio i razočarao - kaže naš izvor.

Inače, pevačica je snimila spot za novu pesmu ''Luzeru'' koji će biti dostupan na Jutjubu u utorak 13. juna u 12 časova! Do tada uživajte u tizeru za Jadrankinu novu pesmu!

Autor: Pink.rs

#Jadranka Barjaktarović

#Krađa

#dečko

#pevačica

'