AKTUELNO

Šok!

Maja Marinković otišla je do Bele kuće kako bi Marku Janjuševiću Janjušu donela posteljinu, a tom prilikom se posavetovala i sa Markom Đedovićem šta da radi, te ju je on savetovao da legne sa njim da spava.

Možeš li da me ne pitaš ništa? Možeš! - rekao je Janjuš.
Tebe nervira šta god da ja kažem, malopre si mi upao u WC, ja na WC šolji, to je išlo uživo! Ko ti je rekao da si nešto loše uradio? Ko ti je šta rekao? Popij malo soka, čuješ li?! Popij soka, daj, ja ću ako nećeš ti! - pričala je Maja.
Hoću da spavam! - odbrusio je Janjuš.
Hoćeš li da spavaš sa mnom? Okreni se, hoću da te pitam, pogledaj me, je l' mogu da rešim problem! - upitala je Maja.
Ne! Možeš li da me pustiš da spavam?! Izađi, izađi iz sobe, hoću da spavam! Izađi iz sobe, ne mogu da pričam! - odgovorio je Janjušević urlajući na zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori mi na pitanje, što se ponašaš tako prema meni?! Je li? Odgovori mi! Odgovori mi na pitanje! - ponavljala je Maja.
Zato što mi je muka od tebe, je l' možeš da me ostaviš sad da spavam?! Ostavi me da spavam, diskvalifikovaću se! - uzvratio je Marko.
Reci mi, odgovori mi, šta sam ti uradila! Lepo pričam sa tobom! - nastavila je Maja.

Majina upornost se isplatila i ovaj put, pa je završila sa Janjušem ispod jorgana.

Ne voliš ti mene! Uništila si me ženo, uništila si mi život, hoćeš da me diskvalifikuješ! Razumeš?! Idi se leči, skrenuću od tebe, ubiću nekog! Je l' jasno? Poludeo sam više od tebe! Je l' razumeš? Poludeo sam više od tebe! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga