AKTUELNO

Ne propustite najnovije izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Ove nedelje očekuju nas tropske temperature, ali ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' odlučila je da vas rashladi u popodnevnim časovima.

Voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović za vas su pripremili najaktuelnije priče o poznatima i prikovaće vas za male ekrane Televizije Pink, a najgledaniju emisiju o našim zvezdama gledaćete, sasvim sigurno bez daha.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci će imati prilike da vide i Katarinu Nikolić koja je jedno popodne provela sa Vlastom Velisavljevićem, dok će se Aleksandar Milić Mili uživo uključiti u emisiju nakon operacije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Instagram

Zorica Marković će ispred premijerne kamere pripremati nedeljni ručak, a jednog pevača ekipa će dočekati na aerodromu.

Foto: NKostić

''Premijera Vikend Specijal'' saznaje i kako je izgledala proslava ljubilarnog rođendana vlasnika Televizije Pink, Željka Mitovića.

Novinarka Marina Maksimović otkriće vam sve detalje sa koncerta Kikija Lesendrića i Pilota.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju zajedno sa Tijanom i Ognjenom biće i mlada mama - pevačica Jelena Kostov.

Foto: Pink.rs

Pored svega toga, očekuje vas i uključenje Stanije Dobrojević, a o čemu će ekipa popularne emisije razgovarati sa njom, saznaćete sutra!

Foto: Printscreen Instagram

Ove nedelje skuvajte popodnevnu kafu i budite ispred malih ekrana Televizije Pink jer vas očekuju najzanimljivije priče iz života poznatih u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' tačno u 14 časova.

Autor: Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'