AKTUELNO

Otkrila sve detalje.

Glumica Marija Karan nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila se u Srbiju, te ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala, kada je otišla u Ameriku.

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala - rekla je glumica.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada, bar neko vreme, živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu.

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk "Dinastije", serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - zagolicala je maštu publike.

Foto: Instagram.com/marakaran

Preseljenje u Beograd, donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom Džoelom Lubinom.

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja - istakla je glumica.

Autor: N.V.