AKTUELNO

Iako im je bilo veoma teško da donesu odluku, članovi žirija "Pinkovih zvezda" na kraju su, ipak, odlučili ko iz baraža treba da ode u polufinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Na samom kraju večerašnjih "Pinkovih zvezda" usledio je baražni deo emisije, kao poslednja šansa za prolazak u polufinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Njih osmoro, koji nisu imali sreće da se direktno plasiraju u narednu fazu takmičenja, još jednom su dali sve od sebe da što bolje otpevaju, ostave snažan utisak na članove žirija, ali i publiku u studiju, a samo četvoro je imalo tu sreću da prođe dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su u "staklenoj sobi" proveli određeno vreme, doneli su tešku odluku, ali je Dragana Mirković morala da napravi presedan, izađe na scenu i obrati se svima.

Foto: TvPink Printscreen

Samo želim da kažem da neki ljudi nikako nije trebalo da ispadnu večeras, samo toliko - sa knedlom u grlu rekla je Dragana, a onda je Milan Kalinić saopštio rezultate.

Foto: TvPink Printscreen

U polufinale "Pinkovih zvezda" prošli su Aleksa Savić, Melika Moranjkić, Andrej Dorić, Zorana Stefanov, dok su takmičenje napustili Lazar Jovanović, Nemanja Nikolić, Georgije Kovačević i Dušica Ivanović.

D. Tanasijević

#Baraž

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

'