AKTUELNO

Pevač se odlučio na novi korak!

Pevač Alen Islamović nedavno je posetio Beograd kako bi se, kao savesni građanin, vakcinisao.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Došao sam u Beograd na poziv prijatelja kako bi se vakcinisao. Imam kvalitetne prijatelje ovde. Osećam se jako dobro, nisam imao nikakve simptome nakon vakcinacije. Ništa nisam osetio. Samo sam dobio pohvale što se tiče vakcinacije, niko me nije kritikovao - kaže Alen.
Mnogi su stradali, ne samo poznate ličnosti. Čak je moja supruga bila u bolnici, prošla je najgore. Povod mi je bio taj da se vakcinišem i zaštitim porodicu, ali oni su to već preležali. Dosta vremena sam provodio sa porodicom, pa mi je to postalo i malo naporno, pa sam otišao u Bihać. Tu imam kuću i imanje, uzgajam lešnike. Imam jednu jako lepu plantažu lešnika. Sad sam pun energije i spreman sam za rad - otkriva pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideju za novi biznis dobio je tako što je svestan da će jednoga dana morati da izađe sa estrade, te nije na odmet imati još nešto pored.

Ja sebe vidim u prirodi i drugim poslovima, to nije loše, to je moj savet kolegama da se uvek posvete nečemu drugom. Veliki su problemi kad pevači nemaju posla sada. Ja volim da radim, meni svirao ne svirao isto mi se hvata - rekao je Islamović.

Kada je u pitanju gajenje lešnika Alen kaže da ima velike planove.

Ja sam pravio liker od lešnika, međutim hteo sam tu prvu seriju da prodam, tako da sam to prodao i sada očekujem još veći prihod. Tek za desetak godina ću moći da ostvarim svoje ideje sa lešnicima - zaključuje on.

Autor: P.R.

#Alen Islamović