AKTUELNO

Vi birate!

Iako koronavirus i dalje vlada planetom i sve je manje prilika da se naše poznate ličnosti srede i pokažu svoj luksuz kroz skupe krpice u punom sjaju, mi smo ipak uspeli da u našoj novoj rubrici pod nazivom ''Pink.rs modna patrola'' izdvojimo one koji su svojim modnim pečatom ostavili najjači utisak na javnost u nedelji za nama.

Prva na listi je svakako najuspešnija mlada pevačica Teodora Džehverović, koja krupnim koracima iz dana u dan gazi do samih estradnh vrhova. Iako mnogi smatraju da je na tronu, Teodora tek očekuje uspeh u karijeri, te vredno radi na tome.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

U nedelji za nama bila je veoma aktuelna i medijski propraćena budući da je izdala čak dve nove pesme, sa popularnim MC Stojanom. Teodora je nedavno započela saradnju sa mladim stilistom Milošem Đokićem, koji je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' obukao sa stilom.

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Sledeća na listi je svakako bivša članica grupe ''Models'', Anastasija Buđić, koja se golih butina pojavila u na jednoj suđenju, na koje je došla kako bi podržala svog izabranika. Bila je u atraktivnoj odevnoj kombinaciji i nije želela da daje izjave. Svojim izgledom, kako smo i navikli od nje, je šokirala prisutne. Niko nije ostao imun na mini suknju provokativne pevačice.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Novu objavu pop dive, Ane Nikolić, koja sprema nove pesme i redovno se hvali svojim besprekornim izgledom, mnogi su prokomentarisali. Naime, na novoj fotografiji, pevačica neodoljivo podseća na pobednicu ''Zadruge 3'', Ivu Grgurić.

I sama Iva Grgurić je nedavno žarila i palila Dubaijem. Navikli smo da ona veoma vodi računa o svom Instagramu, pa redovno pokazuje svoje besprekorno telo, na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Transrodna pevačica je novo lice estrade, a uveliko osvaja Balkan i ruši tabue. Elektra Elit je gotovo glavna tema svih medija.

Pevačica izgleda bolje od mnogih svojih koleginica, a trenutno se nalazi u Srbiji i vredno radi na novim projektima, koje će uskoro predstaviti publici. Ona se na snimanju jedne od pesama, pojavila u provokativnoj crnoj haljini i sve ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs

Autor: Mladen Mijatović

#Ana Nikolić

#Anastasija Buđić

#Electra Elite

#Iva Grgurić

#Teodora Džehverović