AKTUELNO

Potpuno neočekivane reakcije zadrugara!

Milan Milošević sinoć je okupio zadrugare, kako bi započeli prikazivanje snimaka, odnosno svega što se dešavalo tokom prethodne nedelje na velelepnom imanju u Šimanovcima. Odmah na početku, stanari Bele kuće imali su priliku da pogledaju skandalozan snimak burne svađe Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u kojoj je reper čak "zaradio" par šamara od svoje trenutne izabranice, što je izazvalo buru reakcija i komentara.

Ovo je meni fascinantno. Ja non-stop pričam o tome, oni ponižavaju jedno drugo. Pogledajte kako se završavaju ove veze, bilo bi mi jasno da je neko anoniman. Ovo je poniženje i za njega i njegovu porodicu. Meni je žao tebe šta ti sebi dozvoljavaš. Ti sam sebe ne razumeš, ti moraš da vratiš poštovanje prema tebi. Ti dozvoljavaš da te Nadica naziva Ša-mar - komentarisala je Nadica, pa dodala:
On ne može da dozvoli da ga žena šamara. To je šlag na torti šta je on sve doživeo - pričala je Nadica.

Ubrzo je prikazan i klip tajnog zadatka Mine Vrbaški, koji je ona lično zatražila od Drveta mudrosti, a ticao se Filipa Cara. Naime, ona je izrazila želju da se našali sa njim i dodatno ga zaplaši, pa je zatražila crveni konac, sveće i kosu, ali je sve otišlo predaleko, pa ne samo da joj zadatak nije bio uspešan, već se Car momentalno iselio iz izolacije, posle čega su se žestoko posvađali.

Budalaštine, a i ja sam budala što se bojim do toga, što joj dajem do značaja... Odmah sam znao koliko je sati, ona je providna, znam šta će da uradi za mesec dana, a ne za par sati. Probaću da razgovaram sa njom. Sama od sebe pravi gore... Kad je već radila zadatak, trebalo je da sačeka kad spavam, ovako gluposti, video sam kad sam ušao - pričao je Car.

Nakon što je Car video prokovokacije Frana Pujasa, izgubio je kontrolu nad sobom i nasrnuo na Pujasa, a zadrugari su odmah sprečili dublji okršaj. Sevale su obostrane uvrede, a Miljana Kulić je sve videla kao deo Minine taktike da diskvalifikuje Cara.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste reakcija Paule Hublin gledajući ovu situaciju. Naime, ona je izabrala stranu Cara i okrenula se protiv bivšeg, pa osudila njegovo ponašanje pored nove devojke, Mine.

Meni tu ovi zameraju što lajem na Frana, a ja niti ih vređam, niti im se mešam u vezu. Ovo je katastrofa, svi su napali Filipa, rekli da će da ga diskvalifikuju, a ovde vidimo ko je prvi krenuo na koga. On je bio pijan, a oni hoće da ga diskvalifikuju, ali neće to da uradite. Ne znam kakva vam je to namera, želite zlo svima, na kraju će se desiti vama! Fran je p*čka mala, nikada neće stati ni u čiju odbranu. Car je u pravu! - pobesnela je Paula.

Međutim, to nije sve. Rialda Karahasanović dobila je šansu da takođe komentariše relaciju Car-Mina-Fran, a ona nije prestajala da provocira Filipa i udara ga u najbolnije tačke, što je izazvalo žustru raspravu za crnim stolom, ali i tokom reklama.

Si*o jedna upišana, ovde se meni bracaš - vikala je Rialda
Ovo smeće je prvo išlo i govorilo da ću leteti - pričao je Car.

Iako se činilo da su se strasti među njima smirile i da je konačno sve došlo na svoje, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić imali su novu temu za raspravu, pa su se sbog svađe ponovo posvađali. Zadrugari su misicu poredili sa prošlogodišnjom pobednicom, Ivom Grgurić, dok je ona isticala kako nije stigla da prati rijaliti i da nije upućena. Međutim, onda je saznala da ju je Luka, bivši dečko, demantovao izjavom da je sve pomno pratila:

Sram ga bilo što laže, nisam imala vremena, putovala sam, radila, završavala fakultet - pobesnela je misica.
Jovana, dobijaš ista pitanja kao (Iva) prošle godine - dodao je Đedović.
Budi onakva kakva jesi, pa nek te ostavi.... Budi samo svoja - dobacio je Golubović.

Zadrugarima je takođe prikazan snimak prisnog odnosa Kristine Spalević i oženjenog Kristijana Golubovića, a Miljana Kulić momentalno je osetila potrebu da prokomentariše ono što vidi. Ona ih je osudila za ponašanje, s obzirom na njegov bračni status, dok se Kristina bezuspešno pravdala:

On ima dva deteta, oženjen je, stariji. On ima za svaku ženu potrebu da kaže da je zaljubljena u njega. Ja sam uvek pričala Kristijanu da je mi je neprijatno kada se izražava ovako kao sa Kristinom. Nije ni Kristijan imun na nju, a supruga mu je zamerila što je sa Aleks samo igrao. Ona se nameće, a i on učestvuje u tome! - zaključila je Kulićeva.

Tara i Ša su, zatim, svojim cimerima i publici obrazlagali svoje svađe, s obzirom na burne, gotovo svakodnevne svađe koje par ima. Uglavnom je ljubomora razlog istih, a reper ima pik na svakog muškarca u kući i ne dozvoljava Simovoj da bude u njihovoj blizini. Takođe, on joj je na prethodnoj žurki zamerao providnu majicu, za šta je dobio podršku muških zadrugara, koji su bili složni da to izgleda degutantno.

Ne znam kada će ove devojke shvatiti da kada vam ispadaju si*e i du*eta, nije se*si nego vulgarno. Ja razumem Ša - rekao je Karić.
Vi ste mlade, i treba da se oblačite kako želite. Sve smo mi to nosile, ja nikada nisam primetila da si bila vulgarna. Taj šorts ide uz diskoteku, to što je on ljubomoran, to je njegova stvar. On je ljubomoran on ne može da se smiri - govorila je Nadica.
Kad se providi si*a ne može sa mnom, kada se vidi b*lja i tange ne može sa mnom. Neću ja to - rekao je Ša.

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba i dalje ne mogu jasno da definišu svoj odnos, pa, iako se ponašaju kao da su pravi ljubavni par, oni tvrde da su još uvek samo prijatelji. Ipak, tokom prethodne večeri su došli u situaciju da rasprave na tu temu i stave sve karte na sto. Čorba je pokazao nesigurnost u Teodorine namere, dok je ona isticala da nije spremna na "kombinaciju", već isključivo vezu.

Ja neću nikome da budem kombinacija, već kada budemo u vezi - rekla je Teodora.
Mora ona da se odluči šta želi - rekao je Čorba.

Ekipa iz paba ponovo je počela da puca, a Kristijan Golubović se sada nameračio na Mišela Gvozdenovića. Iako ovaj dvojac tvrdi da su iskreni prijatelji, na snimku su zadrugari jasno čuli Golubovića kako ogovara pevača, govoreći da je lenj i aljkav. Mišel se nije libio da mu se odmah suprotstavi i kaže mu sve što misli:

Ja se ne bojim da me neko istera, mi smo se više puta raspravljali. Šta da kažem, bila je ta neka rasprava, uvek se o tome raspravljamo kada mi lepi epitete. Kada neko ne uradi šta on hoće, on hoće da nabaci taj neki epititet - rekao je Mišel.
Ja ne znam šta ja to njemu radim da mora da ode, nije uzeo tri puta metlu. Nisam ja vaša puc frau. Ja vas tolerišem. Ja samo dajem savet, govorim šta bi trebalo - govorio je Kristijan.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga