AKTUELNO

Iako su kratko u vezi, već su se odlučili da otpočnu zajednički život.

Popularna pevačica Katarina Grujić pre dva meseca okončala je dugogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom, nakon čega je neko vreme uživala u samoći, ali sada je utehu pronašla u drugom muškarcu. Kako saznaje portal Pink.rs, Kaća već planira zajednički život sa sadašnjim izabranikom.

Foto: Printscreen

Pročitajte još:

OČARALA POZNATOG GLUMCA: Ivana Baltić Aleksić u društvu SVETSKE ZVEZDE! (FOTO)

- Kaća u poslednje vreme od kako ima novog dečka - sija! Vidi se da je zaljubljena i to je prestala da krije. Ipak, još ne želi da eksponira svog dečka. Ona je odlučila da se vodi onom dobrom starom izrekom ''Najslađe je kada se krije'' - otkriva izvor bizak pevačici za naš potal i dodao:

Foto: Printscreen

Kaću je zaljubljenost i strast veoma ponela pa kada je novi dečko pitao da počnu da žive zajedno, ona je pristala kao iz topa. Razmišljali su gde bi mogli da iznajme stan, ali Grujićeva ipak želi da kupi stan u kom će živeti. Još nisu odlučili u kom kraju Beograda će uzeti stan, ali u planu im je Dedinje ili Senjak.

Foto: Instagram

Iako planira život sa novim dečkom, Grujićeva ga vešto krije od očiju javnosti, ali ne i od porodice.

- Samo porodici i prijateljima je otkrila ko je u pitanju, jer se pored njega oseća sigurno i smatra da to njeni najbliži traba da znaju. Želi da još uvek drži u tajnosti - završava dobro obavešten izvor za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pozvali smo Katarinu kako bismo proverili ove navode, međutim pevačica nije bila dostupna.

Podsećanja radi, Grujićeva trenutno marljivo radi na novom spotu za pesmu ''Paranoična'' pa se iz tih razloga slabije pojavljuje u medijima.

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

#dečko

#stan

'