AKTUELNO

Priznala je da se uželela snimanja emisija, ali i pesama, i da što pre želi da zaboravi na ružan period koji je iza nje.

Nakon što je zimus doživela nezgodu u svojoj vikendici na planini Goliji, kada je povredila kičmu, Jelena Kostov kaže da se polako vraća normalnom životu.

- Idem za Beograd nakon dužeg vremena, ali ću se tu zadržati kratko, pa ću se zaputiti kod mojih u Dimitrovgrad. Do sad sam živela u svom nerealno lepom svetu i uživala na preko potrebnom odmoru - rekla je na početku Jelena u jednoj emisiji.

Priznala je da se uželela snimanja emisija, ali i pesama, i da što pre želi da zaboravi na ružan period koji je iza nje.

- Ne želim da patetišem. Desile su se loše stvari jedna za drugom, i tad sam shvatila da je zdravlje najvažnije. Samo kad si zdrav možeš da uživaš. Nažalost dok nešto ne doživimo ne znamo da cenimo zdravlje - izjavila je Jelena, aludirajući na ozbiljnu povredu leđa i kičme koju je doživela tokom boravka u vikendici, dok je pre toga preležala i koronavirus.

Kako se na planini dosta odmarala, a slabije kretala, to je rezultiralo viškom kilograma koji je nabacila.

- Ugojila sam se jer na planini ne možeš da ne jedeš u neograničenim količinama. Sad moram da budem vojnik i vratim se u top formu - priznala je pevačica.

Autor: M.K.