AKTUELNO

Pobednik druge sezone "Pinkovih zvezdica" bio je današnji gost emisije "Premijera - Viked specijal".

Jedan od današnjih gostiju Tijane Price i Ognjena Nestorovića bio je i maestralni Marko Bošnjak, koji je trijumfovao u prethodnoj sezoni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" i svojim nastupima svaki put oduševljavao Balkan, ali i gledaoce dovodio do suza.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku današnjeg druženja, on se pohvalio novim muzičkim priznanjem koje je otišlo pravo u njegove ruke. Naime, Marko je dobio nagradu za Teen zvezdu godine 2016/2017 iz Bosne i Hercegovine, što mu veoma imponuje.

Foto: TvPink Printscreen

- Znači mi baš puno! Svo moje zalaganje i trud su se isplatili, ponosan sam na sebe - priznao je Marko, koji je potom u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio da je tokom takmičenja ponekad bio nesiguran, ali da je, ipak, svakim svojim nastupom na kraju bio zadovoljan.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek se dešava da nekada sami u sebe posumnjamo. Svima se to dešava, pa se i meni se dogodilo. Divno je bilo iskustvo i sve bih to opet ponovio. Pobedu gledam kao nešto bitno u karijeri - priznao je on.

U aktuelnoj sezoni "Pinkovih zvezdica" puno je maestralnih pevača, zbog čega pobednik prethodne sezone ne može da izdvoji favorita.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova sezona je jako dobra. Svako je na svoj način dobar i poseban. Ne mogu nikoga da izdvojim kao favorita - iskren je bio Marko, koji će se u budućem periodu posvetiti snimanju obrada dobro poznatih hitova.

D. Tanasijević

#Marko Bošnjak

#Ognjen Nestorović

#Pinkove zvezdice

#Premijera

#Tijana Prica

'