AKTUELNO

Šok!

Trenutno najpopularnija tinejdž pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Nakon što je raskinula romansu sa pevačem i tekstopiscem Mihailom Veruovićem Vojažem, svi su se pitali šta ili ko je pravi razlog za njihov ljubavni krah.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Njih dvoje se dosad nisu zvanično oglašavali na tu temu, jedino putem storija na jednoj društvenoj platformi. To je dodatno zaintrigiralo njihove fanove, koji su pokušali da čitaju "između redova", šta je bivši ljubavni par hteo da poruči.

Vojaževi fanovi povezali su Breskvicu sa mladim reperom Brzi Grzi nakon sporne slike na njegovom profilu gde se navodno video njen kaput. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Nije u pitanju reper, već navodno popularni fudbaler Partizana Filip Stevanović (18), koji je pre par meseci potpisao ugovor za engleskog giganta Mančester siti, piše "Kurir". Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, piše pomenut medij. Breskvica i fudbaler viđeni su u jednom popularnom prestoničkom lokalu i nisu skidali osmeh sa lica. Ovu informaciju javnosti par još nije zvanično potvrdio, ali će se to, prema ovim navodima, uskoro dogoditi.

Foto: Beta/Branislav Božić

Autor: N.V.