AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već i navikli i ove nedelje od 13.30 časova na televiziji Pink očekuje vas novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz višečasovni uživo program, dok će se novinar Nemanja Vujičić uključivati sa raznih lokacija sa svojim aktuelnim gostima.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Između ostalog, ono što vas očekuje u nedelju u "Premijera - Vikend specijalu" jeste emotivna životna ispovest jednog od najpopularnijih voditelja današnjice na ovim prostorima - Ognjena Amidžića. Kao što dobro znate, Ognjen je jedno od zaštitnih lica televizije Pink, gde je tokom svoje karijere vodio razne projekte, a ono u čemu godinama unazad uživate jeste "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Ove nedelje, Ognjen će nikada iskrenije otvoriti dušu i progovoriti o svojim počecima, detinjstvu, kako je i zašto uplovio u voditeljske vode, ali i o prvoj ženi, razvodu, pa i braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom i njihovom sinu.

Foto: TVPink Printscreen

Ognjen će takođe pričati i o teškim momentima iz svog života - o gubitku oca šta ga je obeležilo, ali i velikog prijatelja Marinka Madžgalja.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Tv Pink Printscreen

Sve to, ali i još mnogo više očekuje vas u nedelju od 13.30 časova u emisiji "Premijera - Vikend specijal" samo na televiziji Pink.

Autor: N.V.