AKTUELNO

Zablistali na sceni!

Ove noći na glamuroznoj sceni u Šimanovcima zablistali su Nadica Zeljković i Lepi Mića, koji su se publici i stručnom žiriju predstavili sa pesmom "Život je maskenbal“, što je i sama tema večerašnje "Zadrugovizije". 

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica i Mića nisu uložili mnogo truda u osmišljavanje same scenografije, a budući da već imaju veliko iskustvo iza sebe, njih dvoje su izgledali veoma skladno, kao da su se mesecima pripremali za večerašnji šou. Ovo dvoje zadrugara imali su i crvene noseve kao klovnovi, Nadica se obukla kao plesačica iz dvadesetih godina prošlog veka, dok je Mića nosio roze kačket. Žiri ih je bodrio dok su nastupali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Nakon nastupa, Nadica i Lepi Mića su strali pred stručni žiri kako bi čuli utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prvi put da je Mića bio aktivan, za razliku od svake Zadrugovizije. Gospođa Nadica je uvek nasmejana, vrcava, vesela... - rekla je Katarina.
Preslatki ste mi bili večeras - pohvalila ih je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno svaka čast na energiji. Ovo me je razveselilo. Još kada su vam prvi put pustili to bili ste veseli, taj snimak je jako lep. Ćerka vas gleda i pozdravlja vas puno, to da znate. Predivni ste bili - poručila je Tijana eM, a Nadici su krenule suze.
Mićo, želim da ti se izvinim zbog onog našeg poslednjeg susreta. Ti si me deset meseci podržavao i jedini branio u nekim situacijama, ja ti se izvinjavam. Meni je odličan nastup. Dao si neočekivano od sebe ovo. Nadice, vi jako dobro izgledate za vaše godine. Oduševili ste me. Idete skladno jedno uz drugo. Ne mislim kao par, vas dvoje ste odlično ovo izveli - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Preslatki ste, sve ovo što ste rekli. Teta Nadice, vi ste predraga osoba. Ja bih sa vama blejao, baš ste mi dragi, iako Kija nije nešto u poslednje vreme. Inače si gad gadni, ali si sad baš bio mio - govorio je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga