AKTUELNO

Oduvali podijum!

Ove noći na spektakularnom šou pod reflektorima na podijumu publici su se predstavili Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović i Bora Santana sa pesmom ,,Alabina“. Bilo je dosta zategnuta situacija prethodnih dana, ali ove noći Rialdi i Bori je nastup bio na prvom mestu, te su zaboravili na sve probleme i zablistali u punom sjaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je svojim seksepilom zapalila scenu, a u svemu je doprineo i Bora, koji je svojim performansom oduševio žiri i publiku. Zanimljivom koreografijom, uz pevačke sposobnosti ovaj trio opravdao je temu večerašnje "Zadrugovizije“ "Život je maskenbal“. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se pojavila u zanosnom crvenom kostimu, dok su je Bora i Kenan pratili gitarom, a Kenan se maksimalno potrudio da se pokaže i dokaže žiriju da nije uvek "statista" na sceni. Iva Grgurić odmah je ustala i zaigrala, pruživši im podršku, što je kasnije učinila i svojim komentarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Posle nastupa Rialda i Bora su se suočili sa komentarima stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, brate, razvalio si. Svaka čast, stvarno - rekla je Sandra.
Moram biti malo pristrasna, Kenane, predivno izgledaš, velika podrška za tebe. Samo jedan savet, budi malo slobodniji. Svima nam je bilo prezanimljivo - komentarisala je Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovu pesmu u Dubaiju pevala sve vreme. Ovo je performans, svaka čast! - rekla je Iva.
Pogodili ste temu, to je to. Večeras ste moji favoriti, Rialda izgleda savršeno, a Kenan me je sada posebno iznenadio - govorila je Katarina.
I meni ste favorit, glasaću za vas, daću sve pare! Rialda je prelepa i zavidim Kenanu iz više uglova - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Zadruga