AKTUELNO

Ovo će vas nasmejati do suza!

Miljana Kulić, Aleksandra Nikolić i Filip Car bili su članovi treće grupe na večerašnjoj specijalnoj "Zadrugoviziji". Njih troje su se predstavili pesmom Seke Aleksić, "Baš mi se sviđa tvoja devojka".

Miljana je danima unazad pričala kako je ovom numerom htela da prikaže ljubavnu dramu koju je Nikolićeva doživela u ljubavnom trouglu sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem. Međutim, zanimljivom i zabavnom koreografijom ovaj nesvakidašnji trio nasmejao je žiri i gledaoce, a oni su definitivno uživali u svakom pokretu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je odlučila da na scenu izađe bez perike, dok su Aleks i Car sedeli za stolom i glumili da su u kafani. U jednom delu pesme je Aleks ustala i zapevala zajedno sa Miljanom, dok ih je Car sa osmehom posmatrao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Nakon nastupa Aleks, Miljana i Filip su stali pred stručni žiri i saslušali savete, impresije i utiske. 

Meni je najjači bio Car. Aleks ga pipa nešto, a on kao nemoj da mi kvariš frizuru. Više sreće drugi put. Aleks, bila si okej. Miksi, bez tebe ništa. Potrudila si se večeras, meni je bilo super - rekla je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, svaka čast. Zvučalo mi je top. Ja znam kakva je to trema kada ideš na "Zadrugoviziju". Care, ti si gotivan. Miksi, da li si gledala Madagaskar? Podsećaš me na onu Gloriju, ona je mnogo slatka. Dobro ti stoji kratka kosa - rekla je Iva.
Nisam te prepoznala. Ne gledam crtaće, samo p*rniće. I tebi dobro ta duga - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Burazer je najjače sedeo ikad u istoriji sedenja. Šta te briga, samo sedi, ne gubiš honorare. Aleks puca, iako nisam fan ti kožnih stvari, ali fina si baš. Pucaš. Nisam obraćao pažnju do sad, od sada ću - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedva čekala nastup da vidim Miljanu. Žao mi je što si propustila strofu. Super ste bile. Care, tvoja uloga super večeras - rekla je Tijana.
Super ste bili, ali vidi se da je Miksi tužna. Ja ću te posavetovati da se posvetiš sebi i zdravlju. Vidi se da nisi srećna. Nemoj da plačeš. Mnogo mi je teško, divna si slatka. Samo se vrati na ono staro - govorila je Katarina, što je rastužilo Miksi.

Članovi žirija su uputili Miljani aplauz, a ona se oraspoložila.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Zadruga