AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već i navikli i ove nedelje od 13.30 časova na televiziji Pink očekuje vas novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz višečasovni uživo program, dok će se novinar Nemanja Vujičić uključivati sa raznih lokacija sa svojim aktuelnim gostima.

Foto: Jelena Simonović

Između ostalog, ono što vas očekuje u nedelju u "Premijera - Vikend specijalu" jeste emotivna životna ispovest jednog od najpopularnijih voditelja današnjice na ovim prostorima - Ognjena Amidžića. Kao što dobro znate, Ognjen je jedno od zaštitnih lica televizije Pink, gde je tokom svoje karijere vodio razne projekte, a ono u čemu godinama unazad uživate jeste "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u velikom intervju govoriće o svom emotivnom statusu, svojim naslednicima, vakcinaciji, ali i o tome kako ona podnosi aktuelnu situaciju izazvanu koronom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Anabela Atijas uskoro postaje baka, a sad je pred premijernim kamerama otkrila kako se ona i njena ćerka Luna osećaju povodom dolaska bebe na svet.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelka Prpić govorila je o aktuelnostima iz svog poslovnog i privatnog života, a premijerna ekipa bila je i sa Erom Ojdanićem na pijaci, gde je pevač kupovao namirnice za predstojeći veliki hrišćanski praznik Vaskrs.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to, ali i još mnogo više očekuje vas u nedelju od 13.30 časova u emisiji "Premijera - Vikend specijal" samo na televiziji Pink.

Video: Pink.rs

Između ostalog, i mladi pevač i kompozitor, Mihajlo Veruović Vojaž, pričaće o raskidu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i novoj romansi sa famoznom ženom od sultana, Tijanom eM.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs