AKTUELNO

Podržala ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji!

Ovog nedeljnog popodneva reporter emisije ''Premijera - Vikend Specijal'', Nemanja Vujičić, razgovarao je sa pevačicom i kompozitorkom, Leontinom Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Intervju su radili u replici avionu, te je Leontina otkrila zašto devojke vole pilote u uniformi.

Žene pilote uvek vezuju za zanimljive lokacije, putovanje, i na kraju krajeva žene vole da lete. Dopada im se jer ne moraju da istaražuju da li je mentalno zdrav, uniuforma već govori u prilog tome. Pritom, odaje utisak neke ozbiljnosti i sigurnosti, ne vole neozbiljne momke - dodala je Leontina Vukomanović

Oan je ispričala i zašto više voli da radi za decu nego za odrasle pevače i sebe.

Muzika za decu je meni uvek bila prioritet, tek kasnije sam odlučila da komponujem za odrasle. Sve je krunisano i raznim kampanjama, horom ''Čarolija'', mnogo lepih stvari radim vezano za decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o novim projektima, ali koje je radila za svoje kolege.

Još uvek nisam prelomila da li bih želela da ja pevam, ali želim da drugi pevači pevaju moje pesme. Poslednje što ste imali priliku da čujete je Lukasov album, uradila sam i za Mariju Šerifović i Jelenu Tomašević, nove pesme... Sve neke škorpije - dodala je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

A evo zbog čega radije radi za kolege, nego za sebe:

Lakše mi je da radim za kolege. Moja odgovornost prestaje kada im predam pesmu, lakše mi je da samo komponujem. Moja najvažnija uloga je uloga majke, ujedno i najlepša i najodgovornija. Lepo je kada mogu posao da poistovetim sa majčinstvom, pa mogu da je povedem sa sobom. Kada je bila mala, rekla je ''Ne bih nikada mogla da budem predsednik države.'', pitala sam zašto, a ona kaže ''Pa ne bih mogla da povedem svoje dete na posao'' - ispričala je Leontina i nasmejala sve.

Potom se intervjuu pridružila i njena ćerka, pa otkrila neke stvari iz odnosa sa mamom.

Ne zna baš super da kuva, ali trudi se. Za to je zadužena baka, ali sluša. Nisam u fazonu da postanem pevačica, volim da pevam, ali bih radije da postanem sportista. Mama me najviše opominje zbog jela, učenja i spavanja - ispričala je Leontinina ćerka Lucija.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj Leontina se opsvrnula na ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, koja se održava narednog meseca u Roterdamu:

Ja ih podržavam, Sanju znaju u tom svetu, takođe Kseniju zbog Kneza. Ivana je bombastična sama po sebi, tako da ne možemo proći nezapaženo. Ne znam koja pesma je kvalitetnija ova ili prošlogodišnja, bitno je da su one živa vatra i svi ih vole i znaju - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Leontina Vukomanović

#hurricane