AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nakon velikog haosa koji je svojim komentarima bez dlake na jeziku izazvala na sinoćnoj ''Zadrugoviziji'', pobednica ''Zadruge 3'' Iva Grgurić, još jednom je potvrdila ko je rijaliti gigant koji kada se pojavi na malim ekranima ruši sve rekorde gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše pažnje izazvalo je njeno komentarisanje aktuelnog ljubavnog para, Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Naime, Iva je rekla da joj se gade, da treba da ih bude sramota i da im je nastup bio upravo onakav kakva je i njihova ljubav, loš i bez poente.

Foto: TV Pink Printscreen

A sada je za emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'' podelila utiske direktno iz jednog prestoničkog tržnog centra, u koji je stigla sa svojim novim četvoročkašem.

Ja sam super, ta ''Zadrugovizija'' je prošla odlično. Ovo je jedna od retkih gde su dali sve od sebe, potrudili su se. Nisam mogla da se suzdržavam, rekla sam sve što sam mislila - započela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je kako izgleda jedna njena nedelja, koju najčešće iskoristi za šoping.

Pokušavam da nedelju iskoristim napolju, da se ne zatvaram u stan. Pokušavam da iskoristim svaki minut.

Osvrnula se na svoje žiriranje u ''Zadrugoviziji''.

Bolji je osećaj žirirati, ja sam prošla 10 meseci da bih došla do tog mesta gde sam sedela sinoć, osećaj je mnogo dobar. Opravdala sam svoju ulogu. Razmišljala sam da li da budem objektivna i odlučila sam da kažem sve. Zadrugari su mnogo slabi, jer ne mogu da pretrpe mojih par komentara. Kada pretrpiš maltretiranje to ostane duboko u tebi i retko ko to može da komentariše, jedva sam dočekala da se suočim sa njima i kažem sve što mi je na duši direktno - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ko se najviše uplašio njenog žiriranja?

Niko, imali su laganu tremu i nisu znali kako će proteći taj susret. Ne verujem da su se uplašili. Nemaju oni strah, već dovoljno greše, nemaju srama ni blama.

Progovorila je i o svojim favoritima iz ''Zadruge 4''.

Fran se izdvaja. Ne poznajem ni njega ni Moniku, ni Cara, ni Paulu. To nije krug ljudi koji je mene okruživao u Zagrebu, ali im želim svu sreću, pogotovo jer su iz moje zemlje. Fran ima kvalitete, žao mi je što je tako mlad skrenuo sa puta.

Osvrnula se i na ljubavne veze u rijalitiju generalno, pa prokomentarisala vezu Jovane misice i njenog bivšeg, Stefana Karića.

Ja im želim svu sreću, da ta ljubav potraje. Ja njih ne znam, ne pratim toliko, ali želim im svu sreću. Neke prave ljubavi mogu da potraju. Unutra ima mnogo tenzije i prepreka. Ja sam sa Filipom u kolegijalnim odnosima, ne svađamo se. Samo kada smo u minus fazi, zreli smo,razgovorom sve rešimo - zaključila je pobednica ''Zadruge 3''.

A evo kako joj je bilo Dubaiju i šta planira za budućnost.

Toplo, lepo... Meni Dubai prija. Za sada ostajem u Beogradu, ali ko zna gde će me put odvesti - zaključila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Iva Grgurić