AKTUELNO

Iskreno o svemu što se piše i priča!

Jedan od najuspešnijih pevača mlađe generacije, kompozitor i izvođač, Mihajlo Veruović Vojaž, ovog nedeljnog poslepodneva oglasio se za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'', i otkrio mnoge nedoumice iz svog života o kojima se mesecima priča i piše.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi izvođači se plaše da izdaju pesmu u nedelji kada i on, jer obara sve rekorde. On takođe važi i za jednog od najkulturnijih sa estrade.

Svi mi koji imamo veći auditorijum , treba da promovišemo kulturu kroz ponašanje i retoriku.

Progovorio je i o značenju svog umetničkog imena:

Vojaž, to ima malo veću težinu iz lične perspektive. To na Francuskom znači ''put'', a moja životna priča je takva da sam morao da otputujem u Francusku pod nekim životnim okolnostima - priča Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se osvrnuo na raskid sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i polarizaciju njihovih fanova na dva tabora.

To deljenje je nus pojava tog našeg raskida. Mi nismo zajedno. Nije nam bila namera da delimo javnost. Zaista nema potrebe za tim, imamo uzajamno poštovanje, ljudi ne treba da zauzimaju bilo kakve strane. Ne znam šta znači patiti, u svakom slučaju nimalo prijatna situacija.

Otkrio je i ko je stavio tačku na njihovu vezu.

Ona je mene ostavila. Svemu dođe kraj, zavodništvo nije jedina stvar koja treba da privlači devojke ili momke. Ugasila se ljubav, ne čujemo se. Posvetio sam joj pesmu. Sve što sam mogao da joj dam je muziko, neko manje, neko više vrednuje to. Izgubio se sav trag mog znanja o njoj - dodao je onn.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest da je uplovio u emotivnu vezu sa pevačicom Tijanom eM.

Banalno je govoriti o tome, nismo se upoznali. Imamo kolegijalan odnos jer radimo zajedničku pesmu za moj projekat ''Triologija Balkan'', videćete sve uskoro. Samo nas pesma spaja i ljubav prema muzici, moraćete da nam verujete na reč. To je čist posao - otkrio je mladi pevač.

Foto: E-Stock/Pink.rs/S. Kuvekalović

Evo da li se kolege plaše da izdaju pesmu u periodu kada i on.

Oni imaju godine iza sebe, nema razloga bilo ko da se plaši. To nema veze kada će da se izbaci pesma, ja imam svoju publiku, iza mene stoji jaka publika i prijekti koje radim mogu da dignu sve brojke. Jako sam zadovoljan novom pesmom, to je bio momenat uživanja mog u plodovima mog rada. Sada imam slobodu kreiranja autorstva, ja sve radim. Sada će biti stil koji meni više paše. Imam dogovorene saradnje sa nekim internacionalnim zvezdama, sledeće nedelje se snima spot u Grčkoj. Najviše bih voleo da sarađujem sa Rastom, sa domaće javne scene - otkrio je Vojaž.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Mnogo se priča o njegovom trenutnom emotivnom statusu, a on sada ispred premijerne kamere stavlja tačku na sve spekulacije.

Slobodan sam apsolutno. Fokusiran sam na rad, ako treba da se desi desiće se slučajno - zaključio je mladi Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Anđela Ignjatović Breskvica

#Mihajlo Veruović Voyage

#Stefan Đurić Rasta

#Tijana eM

#Vojaž