AKTUELNO

Nikoga nije poštedela.

Prvi gost kod Darka Tanasijevića za večeras bila je Nadica Zeljković, koja je na samom početku intervjua istakla da ima tremu pred komentarisanje zadrugara i odnosa u Beloj kući. Prvo se osvrnula na druženje Kristine Spalević i Kristijana Golubovića:

On je dopadljiv čovek, ali se Kristina stvarno zagrejala i zavrtela priču. Svako dođe sa nekim namerama. On više ide na šalu i sprdnju, kao pravi muškarac, ne može da joj odoli kada se pojavi tako obnažena. Kristijan je svestan svega, zato ga ne savetujem, prešao je granicu i sa Aleksandrom, sa Sanjom... On će se ograditi, nije on glup što se žena tiče. Ja sam Nenadu, Ša-maru govorila, da ne dobije šamar. Meni je Ša bilo žao, jer mi je od samog starta govorio o Ivani, o savršenom braku. Oni su kasnije uplovili i u neku vezu, kada su to zvanično objavili, sve mi je bilo bljutavo - počela je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam malo promenila mišljenje što se njega tiče, kada Ša-mar može toliko primiti šamara i pređe preko toga... Postoji mogućnost da zaista igra neku igru. On stalno ima neku interesnu sferu, stalno ponavlja da je neko njega ostavio. Došao je ovde kao konj sa livade. Kao da je našao opravdanje i iz blejice napravio neku vezu, a onda je video da se srozao skroz. Čula sam šta je Iva rekla sinoć Tari, ja ne znam da li su dovoljno iskrene bile jedna prema drugoj. Oni očekuju neki crveni tepih, a sami su sebe srozali. Ona ga je skroz srozala onim šamarima. Ne volim ta poniženja - objašnjavala je Nadica.

Odmah potom, prokomentarisala je i iznenadni raskid Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića:

Foto: TV Pink Printscreen

Kunem ti se, ja nisam informisana o tome. Rialda je oštrog jezika, mi smo imali neke nesuglasice, ali njihov taj odnos mi nikada nije bio totalno prirodan. Kada mu je otac preminuo i vratio se, poljubio je devojku u obraz, sve mi je to veštački bilo, odmah sam ja videla. Ona je vatra, išla je na Tomovića zbog njega - rekla je Nadica, pa prokometarisala Sanju i Matoru:
To se sve međusobno izmešalo. Ne možeš protiv prirode, može raditi ko šta hoće. Mislim da je Matora svesna da tu sreće nema, ali ko će ih znati - završila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga