AKTUELNO

Evo šta su rekli.

U nastavku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević otkrio je zadrugarima da je i publika glasala sa njima u subotu u anketi "Ko je najgluplja osoba u Zadruzi?". Milan je otkrio da je prvo mesto dobila Aleks.

Zašto je Aleks najgluplja osoba u Zadruzi? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka igra koju pokušava da igra joj je tri broja veća od mozga. Drago mi je da gledaoci vide neke stvari koje mi vidimo. Aleks je pokušala da igra igru, pa je pričala da njom vlada razum, a ne srce kada je zamenila Janjuša sa Carem. Ne ume da se snađe u konverzaciji, ni pola sata posle toga ne ume da odgovori - pričao je Đedović.
Ona se sad smeje, bitno da je pobednica - dobacio je Karić.
Bile su i gore pobednice. I da pobediš, ne bi bila najgora... Posle onog što je pobedilo, može da pobedi i moja baba Dušanka - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ljudi misle da je glupa jer je poverovala Janjušu da će biti sa njom. Odakle znate vi po čemu publika glasa? - dodao je Milan.
Svako ko misli da može da se umeša u odnos Maje i Janjuša je glup - rekao je Đedović.
Aleks ima potrebu da se nalazi u svakoj priči. Sve što radi je providno. A te igre uopšte nisu na nekom nivou... Sve je to neka loša procena njena ili glupost - nadovezala se Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da je bilo to presudno, odnos sa Janjušem. Imam glupe postupke, ne pazim, ponašam se blentavo, blesavo... Naravno da mi ne prija ova titula, ali sam očekivala da ću dobiti tu tiulu. Šta da radim - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.