AKTUELNO

Slavlju vlasnika najgledanije televizije na Balkanu, televizije Pink prisustvovale su vodeće ličnosti domaće javne scene.

Vlasnik Pink Media Group-a u čijem sklopu je nahjgledanija televizija u regionu, Željko Mitrović, proslavio je 50. rođendan u subotu, a tom prilikom je na glamuroznu žurku, koju je organizovao u jednom prestižnom prestoničkom lokalu, pozvao mnoge javne ličnosti sa domaće estrade, ali i političkog miljea.

Foto: E-stock/Pink.rs

Foto: E-stock

Iako je 50 godina napunio 31. maja, on je slavljeničku žurku za prijatelje i saradnike upriličio tokom vikenda koji je za nama.

Sa suprugom Milicom i ćerkama Kristinom i Andreom, slavljenik je u restoran došao mnogo ranije, a usledio je defile poznatih ličnosti koji je trajao nekoliko sati.

Foto: E-stock

Veliku pažnju je svojom pojavom na proslavi Mitrovićevog 50. rođendana privukla najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović koja mu je te večeri među prvima uputila prigodnu čestitku.

Foto: E-stock

Među političarima koji su uveličali slavlje medijskog maga bili su Ivica Dačić, vršilac dužnosti predsednika Vlade i ministar spoljnih poslova, Zoran Babić, direktor preduzeća "Koridori Srbije", Nebojša Stefanović, ministar policije i Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, kao i njegova naslednica u ministarstvu pravde Nela Kuburović. Ministar rada Aleksandar Vulin je došao u pratnji supruge Nataše. Na žurki su se pojavili i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, kao i Bratislav Gašić, šef BIA.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Željku je sve najbolje povodom pola veka života poželeo i Danilo, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jelena Golubović, dvostruka pobednica rijalitija ''Farma'', u noćni provod povela je baku Caku, koja je nekoliko sati uživala sa omladinom.

Reditelj i glumac Radoš Bajić došao je sam i ubrzo se priključio dobroj zabavi. Osim njih, uz svirku pod vedrim nebom zabavljali su se i voditelj Srđan Predojević sa suprugom, Jovana Joksimović sa suprugom Željkom, voditelj Milan Kalinić, glumica i voditeljka Sofija Rajović, pevačica Marina Perazić, voditeljka Ana Pendić, voditeljka Dušica Jakovljević, glumac Marko Živić i mnogi drugi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Detaljan izveštaj sa rođendanske proslave Željka Mitrovića, pogledajte u najnovijem izdanju emisije ''Premijera''!

Autor: Pink.rs

#Rođendan

#Željko Mitrović

#Žurka

'