AKTUELNO

Korona ne može da je poremeti!

Dok se većina modne scene odlučila da nove projekte ostavi za bolje dane, Biljana Tipsarević se ipak upustila u ovaj izazov. Naime, ona je nakon egzotičnog odmora, odlučila da svoje prijatelje i kolege ugosti u jednom prestoničkom hotelu, gde je predstavila svoju novu modnu kolekiciju na kojoj je temeljno i vredno radila.

Foto: TV Pink Printscreen

Modna industrija vam ne dozvoljava da stanete, mi nismo stali. Sve sfere industrija su pogođene, ali sad je najbitnije prilagoditi se promenama, i pronaći način da plivate u situaciji u kojoj se nalzite. Ja sam po prirodi borbena i radoholičar sam, i nije postojala druga opcija. Inspiracija su žene koje nisu sebične da čuvaju atribute, već će podeliti sa svima, bodreći ih, i čineći ih boljim. To je prava ženska silidarnost - rekla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispred objektiva premijerne kamere progovorila je i o svom braku sa teniserom Jankom Tipsarevićem.

Svako se drži svog posla, ja se ne mešam u poslove koje ja ne razumem. Nema potrebe da dajem neko svoje amatersko mišljenje. Bitnija mi je podrška u smislu ljubavi i razumevanja zbog mog čestog odnosa. Tu sam da ga bodrim, da budem uz njega, ali nisam neko ko se meša u njegov posao - dodala je kreatorka.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je otkrila u čemu se krije tajna njenog uspeha.

Imam veliku pomoć majke. Prosto dobra organizacija, i kada nema progresa bez izlaska iz svoje zone konfora - zaključila je Tipsarevićeva.

Autor: M.M.

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević