AKTUELNO

Evo o čemu se radi.

Od kako je pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić poručila Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša da Ivana Aleksić i Vladimir Tomoviću imaju "više lajkova nego što će njih dvoje ikada imati", reper ne prestaje da pljuje svoju suprugu. On je zaključio da Ivana sigurno ima nešto sa Vladimirom, a najviše se boji toga da će mu potrošiti novac sa računa, za koji ju je ovlastio. Ša je nekoliko puta poručio Ivani da se ne igra sa njegovim novcem, kao i da ne pomišlja da ga troši sa Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas se u "Zadruzi" održala još jedna debata, a tema ovog puta je bila "Fenomen teranja inata bivšim i sadašnjim partnerima". Mnogi zadrugari su bili mišljenja da je sam Ivanin kontakt sa Tomovićem teranje inata Ša, a bez da imaju potvrdu da su njih dvoje u vezi, oni su je žestoko osudili. Najoštriji bio je upravo Ša, koji je svoju suprugu nazvao preljubnicom, te istakao da nije ništa bolja od njega. Jedine dve osobe koje su glasno branile Ivanu bile su Nadica Zeljković i Sanja Stanković.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Inače, kako je Ša naglasio, pre reperovog ulaska u "Zadrugu 4" reper i njegova supruga su se dogovorili da ona ne daje izjave za medije, kao i da, ukoliko se nešto desi u "Zadruzi", sačeka njegov izlazak, kako bi zajedno doneli odluku o tome šta će dalje. Ša je jednom prilikom zamerio Ivani što je donela odluku o razvodu pre nego što su se videli, a što i dalje poštuje to da se ne oglašava za medije.

Ekipa portala Pink.rs ponovo je stupila u kontakt sa Ivanom, želeći da nam prokomentariše današnje izjave svog supruga, ali i izjave ostalih zadrugara.

Nemam komentar. Veliki pozdrav - napisala je Ivana kao odgovor na naše pitanje.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Autor: M. P.