AKTUELNO

Šok!

Monika Horvat je nedavno napustila najgledaniji rijaliti šou "Zadruga", pa se kao poslednja izbačena zadrugarka našla kao gost kod Stefana Kandića Kendija i Ane Radulović u emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u.

Foto: RED TV

Horvatova se dotakla i Mine Vrbaški i njene veze sa Franom Pujasom i FIlipom Carem.

Iskreno jesam, mislim da je svima bilo jasno da za veza nema ni života, ni duše, ni ničega... Mene te ljubavne veze nisu zanimale i nisam se htela mešati u ničiju, ali zna se kako je kad gori od strasti, kad pršti, kad ne možeš da se skineš s nekoga, kad ga ljubiš, maziš, a ja to kod njih nikad nisam videla - započinje Monika.

Foto: RED TV

Mini je odgovarao taj mir. Imala sam i ja slične situacije kad sam bila s dečkom dve godine samo zato što mi je bio miran, iako sam shvatila da nisam bila zaljubljena. Čovek jednostavno nakon terora i turbulencija koje je doživljavao u vezama želi tu mirnu luku i prihvati to, ali očigledno MIni to nije dugo trajalo - zaključuje bivša zadrugarka.
Mislim da će Mina biti ponovo sa Filipom, pomiriće se. Još uvek ima previše tih tenzija, pa čak i mržnja je emocija, kad-tad će njima biti dosadno i doći će do pomirenja. Oni su kao par katastrofa, oni su kobni i po sebe, i po druge - rekla je Horvatova.

Autor: P.R.

#Monika Horvat