AKTUELNO

Još jedna burna noć!

Kao i svakog utorka, tako je i ovaj bio rezervisan za žurku u Beloj kući. Na imanje je došao stari zadrugar, reper Vuk Mob, koji je sve ostavio bez daha.

Na samom početku lude noći, Milica Kemez i Bora Santana su imali težak okršaj u prostoriji za pušenje, gde je usledio niz uvreda.

Čovek me pita šta mi je i ja kažem šta mi je! Šta sam ti uradila majmune?! - kukala je Milica.
Ja ti j*bem mamu mrtvu, kurvetino jedna, ja sam luđi od svih ovde! Još jednom mi se obrati! J*baću joj sve! - urlao je Bora, koji je lomio metlom sve šta je stigao.

Žestoka rasprava se nastavila, jer je Bora u jeku svađe sa Milicom slučajno udario u nogu Taru Simov, gde je istog momenta odreagovao Nenad Aleksić, usled čega je moralo da reaguje obezbeđenje.

Šutnuo si joj nogu! - rekao je reper.
Izvini, evo kažem ti, izvini! - poručio je Bora.
Kad se smiriš, doći ćeš kod mene - izjavio je Ša.

Nakon što su se vratili iz emisije ,,Amidži šou" Kristijan Golubović imao je vrele scene sa njegovom novom bliskom prijateljicom Kristinom Spalević.

Kristina je kao i po običaju, plesala samo za Kristijanove oči, a onda je došlo do trenutka koji je sve šokirao. Njih dvoje su se sagli u šteku, a sve je delovalo kao da su se poljubili, jer se Golubović dodatno sagao u predelu njenog lica.

Ostaje nam da vidimo da li će se nešto više desiti između njih dvoje.

Tokom žurke, na repertoaru se čula pesma ,,Ivana", a Nenad Aleksić Ša šapnuo je Tari Simov nešto, a po njenom gestu koji je usledio se može naslutiti i šta. Naime, Tara je odjednom otrčala na podijum dok je trebala pesma ,,Ivana", posvećena njegovoj supruzi Ivani Aleksić i počela da đuska kao nikad do sada.

- Da te volim Ivana! Pa provokacija je - pevala je Tara na sav glas.

Njoj se pritom pridružio i reper, koji je zaigrao čak i kolo uz ovu numeru. Da li je ovo samo jedan gest podrubljivanja, procenite sami.

- Trebali smo od starta - prokomentarisao je Ša.

Nenad Aleksić Ša nije očekovao da će ih zabavljati Vuk Mob te se šokirao kada ga je ugledao na imanju.

Vuk je samo prošao pored Nenada Aleksića Ša, koji je bio u šoku kada je ugledao repera, samo ga je odmerio pogledom. Podsetimo, Vuk se nekoliko puta oglašavao povodom Nenadove afere sa Tarom Simov i otovreno govorio da to ne podržava.

Milica i Bora su nastavili svoju svađu, a nakon uvreda došli su do toga da nju Bora više ne voli, što joj je i rekao.

Ja ti nikad neću oprostiti! - poručio je Bora.
Ni ja tebi neću oprostiti! Ti se pereš kod mene, preko mojih sr*nja! Ti nemaš šta meni da oprostiš, jer ja ništa uradila nisam! Ti nećeš moći da živiš sa tim! Ja sa Tomovićem ništa nisam imala! Ja tebi neću oprostiti jer su pričali da si j*bao moju sestru! - urlala je Milica.
Ne volim te više, to je to! Ostavi me na miru, nemoj za trideset sekundi napravim haos! Ti si moralna kurvetina sa tvojim odvratnim ponašanjem! - rekao je Bora.
Ti se nikad ovako nisi ponašao, lomiš mi slike! Ovo stvarno misliš?!
Ne želim da imam sliku sa tobom! Da, zadavio bih te sa ove dve ruke!

Poznato je da Branislav Radonić Brendon i Aleksandra Nikolić nisu prijateljski nastroijeni, a njihov sukob je tokom noći eskalirao u žučnu raspravu.

Vrati mi vino! Brendone, vrati mi moje vino! Lažeš kao pas! - urlala je Aleksandra.
Našao sam na rulet stolom! Ove vrište kao Tajlađanke, kad im nešto ne odgovara krenu da vrište - uzvratio je Radonić.

Paula Hublin i Fran Pujas su odavno stavili tačku na njihovu ljubav, ali je nakon svega Fran odlučio da je uprkos vezi sa Minom Vrbaški vrati i obnovi stare emocije.

Paula Hublin napustila je žurku, a za njom je odmah krenuo i njen bivši dečko Fran Pujas, što je i ona primetila, pa je prokomentarisala sa Teodorom Bilanović to.

Potom je Paula otišla do garderobera, a Fran je otišao u svoj deo sobe, gde je čekao neko vreme da ona izađe. On nije skidao osmeh sa lica, dok je posmatrao.

Potom je Fran seo sa Kenanom Tahirovićem na krevet i zajedno su posmatrali Paulu dok je spremala stvari. Nakon toga je Pujas prišao Pauli i rekao joj da dođe u donji WC, a ona mu je odmah odbrusila da zaboravi na tu ideju.

Autor: P.I.

#Zadruga