AKTUELNO

Šok!

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić stavili su tačku na svoj ljubavni odnos, sudeći po glasinama koje kruže. Marina već nekoliko dana boravi kod svojih roditelja u Pećincima sa sinom Aleksejem, dok je Darko sve vreme moli da se pomire.

Foto: Instagram.com

- Njihov odnos je bio u zategnutim odnosima poslednjih nekoliko nedelja. Marina ne želi da se pomiri sa tim da je Darko ništa ne sluša. Dolazi kući kasno, stalno je u centru skandala i ne prija joj loša medijska slika o njihovoj porodici - priča dobro upućen izvor za medije.

- Svi su primetili da sa njima nešto nije u redu kada su videli da se Darko pre nekoliko dana nije pojavio sa njom na rođendanu kod popularne pevačice. Tom prilikom se prijateljima požalio kako je ljubav pukla, kao i to da svakodnevno plače i kuka za sinom Aleksejem. Želi ponovo da vrati porodicu u normalu - zaključuje naš izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, spekulacije o rastanku potvrdilo je i to što Marina više ne prati Darka na društvenoj mreži Instagram, kao i to što je obrisala sve fotografije sa njim. Ovim povodom oglasila i sama Marina.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise - izjavila je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Darko Lazić

#Marina Gagić