AKTUELNO

Nekih detalja se i dalje odlično seća!

Bivši zadrugar i fitnes trener David Dragojević bio je gost kod Ivane Šopić i Ane Radulović u novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u.

Foto: RED TV

David se u jednom segmentu emisije dotakao najaktuelnijih dešavanja u "Zadruzi", pa izneo svoje mišljenje o ljubavnoj vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Katastrofalna veza. Branio sam Taru do jednog trenutka do nisam sam video da to ne vredi braniti, da je ona jedna nezahvalna devojka koja ne zna ni hvala da kaže. Ja joj se nisam javio napolju, ona je meni slala milion poruka, nikad joj nisam odgovorio... U suštini video sam da je loš čovek. Nisam želeo nikakav kontakt sa njom, a kamoli na kafu da odem, to su osobe kojima se ne javiš ni na ulici - rekao je bivši zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojević je prokomentarisao i šta konkretno misli o reperu.

Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš što mu nije po volji, on kreće da se breca, da napada, vređa... Tako da me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on - zaključuje David.

Foto: RED TV

Bio je on na granici da pukne i u "Zadruzi 2". Sećam se da smo bili u Dubiozi, bio je nečiji rođendan, on je meni baš pričao za Draganu Mitar, u fazonu "priznaću večeras na igri istine", da postoje simpatije između njega i nje, i da Ivana nije došla kod Drveta, tu bi bilo nečega. Ali on ne može da istrpi pritisak, čim krene neki pritisak, on se povuče, a Tara nema nikakav pritisak, i ona je po meni uradila najgoru stvar od svih sezona - priča David u jednom dahu.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#David Dragojević

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov