AKTUELNO

Novo poglavlje u životu kontroverznog repera!

Popularni reper Vuk Mob, inače bivši učesnik četvrte sezone "Zadruge", početkom marta ove godine ostvario je svoju davnašnju, najveću želju - ostvario se u ulozi oca! Naime, njemu je 10. marta nevenčana supruga Olivera Konatar podarila ćerkicu Teonu, koja im je preko noći promenila i u potpunosti usrećila živote, o čemu svedoče i novi snimci "Paparaco lova".

Foto: TV Pink Printscreen

Repera, njegovu izabranicu i njihovu ćerku zatekli smo u bašti jednog kafića na Banovom Brdu, gde je Olivera živela sve dok se nije preselila u reperovu vilu u Žarkovu. Novopečeni roditelji uživali su u ispijanju kafe, dok je njihova naslednica spavala u kolicima, a Vuk je svoju dragu sve vreme obasipao sočnim poljupcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledila je i šetnja u obližnjem parku, a kolica sa bebom gurao je Vuk. S druge strane, njegova supruga ostavila ih je nakratko, kako bi u prodavnici bebi opreme kupila sve neophodne potrepštine, a čim se vratila, krenuli su da se pakuju za povratak kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk je najpre svoju ćerkicu udobno smestio u auto sedište predviđeno za njen uzrast, a potom sklopio kolica - iznenađujuće, ova aktivnost mu nije zadavala glavobolju, za razliku većini novopečenih roditelja, te je očas posla spakovao kolica u gepek i sa porodicom krenuo kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Vuk Mob