AKTUELNO

Šokantno i skandalozno!

U toku emisije ,,Pitanja gledalaca" došlo je do brutalnog okršaja Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, zbog brune prošlosti i tvrdnji koje je izneo Marko Đedović. Sanja nije mogla više da se iskontroliše, pa je doživela nervni slom i poečla je da gađa Matoru čime je stigla.

Foto: TV Pink Printscreen

Živela si sa mnom znaš šta si radila, sa kim si bila! - urlala je Matora.
Šta sam radila, j*bem ti mater? - urlala je Sanja u suzama.
J*bala si se sa drugima i to na moje oči! Čekala sam te u stanu i govorila sam ti volim te! - uzvratila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i Sanja su nastavili da se brutalno prozivaju, te su iznosili mračne tajne.

Meni ne trebaju dokazi, nikad neću reći za Sanju da je prostitutka, ali zna šta je radila u vezi i nema potrebe da se ponaša ovako, iako sam to rekla i pričala sa Markom, bolje da prestani! Ti znaš da nemam meru kada me čačkaš! - rekla je Tomićeva.
Ti znaš sa kakvom sam informacijom ušla ovde, zna policija dobra zbog čega su tvoje slike u supu i zbog čega si bila na praćenju! Znaš dobro šta se u tvom stanu čuvalo! - tvrdila je Stankovićeva.
To ne postoji u policiji, niko me nije zvao na razgovor informativni, nikad nisam bila izvođenja, ja ti sada kažem ovako, ja te neću tužiti, možeš da pričaš šta hoćeš, uhvapsili su mi druga! A ti vrlo dobro znaš šta si radila u Makedoniji, neka polgedaju u pasoš sa kojim si se fudbalerom j*bala iz reprezentacije, dok si bila u vezi sa mnom - potvrdila je Matora.
Je l' Ana Korać isto to radila sa mnom, bile smo zajedno u sobi i spavale smo zajedno - upitala je Sanja.
Nije Ana - tvrdila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga