AKTUELNO

Uskoro će se i zvanično razvesti.

Brak popularnog repera Nenada Aleksića Ša mesecima unazad glavna je tema domaće javnosti, s obzirom na to da je svoju suprugu Ivanu javno, pred milionima gledalaca rijalitija "Zadruga", prevario sa Tarom Simov, sa kojom je sada u vezi.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

Nakon svih Nenadovih postupaka, Ivana mu je juče u "Zadrugu" poslala papire za sporazumni razvod braka, a i dalje se priča o njegovim komentarima na račun supruge, zbog sumnji da ima nešto sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega ju je čak nazvao i preljubnicom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, Tv Pink Printscreen

- Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je poznajem... Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra - govorio je Ša.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

I dok on jedva čeka da na brak s Ivanom stavi tačku, na Instagramu i dalje stoji fotografija sa njihovog venčanja, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Reper je na svadbi nosio plave pantalone koje je upario sa sakoom, a ispod toga imao jeu belu majicu, dok se Ivana, sa druge strane, opredelila za klasiku i ispoštovala sve običaje.

Evo kako su izgledali:

Autor: D.T.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša