AKTUELNO

Kadrovi koji ostavljaju bez daha!

Monika Horvat boravila je u "Zadruzi" punih osam meseci, a nekoliko dana nakon izbacivanja provela je u srpskoj prestonici, gde je obilazila popularne beogradske restorane i šetališta, a potom se sa sestrom i majkom, koje su došle po nju, uputila u Hrvatsku.

Foto: RED TV

Ona je jedva dočekala da stigne u rodnu Crikvenicu, gde je odmah pala u zagrljaj svom ocu, a prvi susret posle osam meseci ekranizovala je i podelila sa pratiocima na Instagramu.

Monika je tom prilikom pokazala i kako joj izgleda raskošna porodična kuća na hrvatskom primorju, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Njeni pratioci ostali su očarani kako eksterijerom, tako i enterijerom Monikine kuće - "na prvu" ih je osvojio ogroman, svetao dnevni boravak u kom se, očekivano, "Zadruga" neprestano prati, kao i trpezarija koja je najčešće mesto okupljanja Horvatovih.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, koje je Moniki veoma nedostajalo, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je otišla u svoju devojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Prostrani krevet zauzima središnji deo njene sobe, a posebno mesto zauzima stočić za šminkanje. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to što se gotovo u svakom ćošku Monikine kuće nalazi bar po nekoliko flaša šampanjca, te im pića za slavlje povodom njenog povratka definitivno neće manjkati!

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Pogledajte gde živi Monika:

Autor: D.T.

#Monika Horvat