AKTUELNO

Niko ne bi naslutio da se na ovim veselim fotografijama nalaze možda najljući neprijatelji četvrte sezone "Zadruge"

Jedna od najturbulentnijih i najskandaloznijih veza na javnoj sceni Srbije zasigurno je ona između Tare Simov i još uvek oženjenog repera Nenada Aleksića Ša. Njihov prisan odnos izazivao je pažnju javnosti otkako su se ovo dvoje zadrugara zbližili, a svi su počeli da sumnjaju u to da će, u početku bezazlen odnos, prerasti u aferu koja će uzdrmati "Zadrugu 4". Tako je i bilo. Zbog ovoga je reperova supruga Ivana donela odluku da se razvede od Ša, a čim je ovo saznao, Aleksić je stupio u javnu vezu sa Simovom.

Ali šta bi ovaj odnos bio bez njihovog "omiljenog začina" - Nadice Zeljković, majke pobednice "Zadruge 1", pevačice Kristine Kije Kockar, koja se sa Ša uradila duet pre njegovog ulaska u "Zadrugu 4".

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Podsećanja radi, Nadica je bila jedan od reperovih najbližih zadrugarki, koja je često bila uz njega i savetovala ga da misli na svoju suprugu. Kada je afera Tare i Ša već uzela maha, Nadica je bila jedan od najvećih kritičara, a zbog ovoga je naišla na kontraudarac od ovo dvoje zadrugara, koji su iskoristili njenu prošlost protiv nje. Nadica je zadrugarka koja Taru i Ša može da dovede do ludila, ali isto tako im se uvek nađe tu, naročito kada reperu treba pomoć oko stvari ili tumačenja snova.

Ovo troje zadrugara pozirali su za objektiv portala Pink.rs, a niko ne bi mogao ni da nasluti gledajući samo fotografije da se na njima nalaze ljuti neprijatelji.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nadica, Tara i Ša su na fotografijama nasmejani, a šaljive kapice dodatno su ulepšale ovu uspomenu, koju će sigurno dugo pamtiti. Na jednoj fotografiji je Nadica dobila i poljupce od Tare i Ša, a sve to dok je držala kažiprst, u pozi koja govori da ih dalje kritikuje, ovog puta sa osmehom.

Inače, iako su se njihove svađe malo primirile, oni i dalje ratuju, a poslednji žestok okršaj dogodio se kada su u emisiji "Gledanje snimaka" Tara i Ša napali Nadicu što na isti način ne komentariše odnos Kristine Spalević i Kristijana Golubovića kao što je njihov.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M. P.

#Nadica Zeljković

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Uskrs

#Vaskrs

#Zadruga

#Zadruga 4