AKTUELNO

Svaka čast!

Svi pravoslavni vernici danas obeležavaju Vaskrs, najradosniji hrišćanski praznik. Pevačica Milica Todorović će ovaj dan, kao i prošle godine, provesti sa članovima svoje porodice, što je uvek raduje.

Foto: Privatna arhiva

Volim sve praznike, tada se osećam kao malo dete i presrećna sam - kaže Milica i otkriva nam šta se u njenom domu desilo na prošli Uskrs, što će joj ostati uspomena do kraja života:
Najbolja anegdota mi je definitivno ona koja se desila prošlog Uskrsa, a to je da smo se kuckali jajima koja nisu bila skuvana. Mama je ostavila Anđeli i meni da to uradimo, a nas dve smo potpuno zaboravile (smeh). I šta se desilo? Pa među kuvanim jajima je bilo i živih... - kroz smeh je ispričala Milica za Pink.rs.

Ona nam je otkrila da je i te kako takmičarski nastrojena.

Uuu, nego šta sam nego takmičarski nastrojena. Volim da pobeđujem i nerviram se kada gubim. Ali nekada popustim pa kao, okej, pobednu je neko drugi odneo, ali bih svakako volela da sam to ja - kaže Milica.

Foto: Privatna arhiva

Za kraj, ona nam je otkrila da uživa u šaranju jaja, a jedne godine je uradila nešto nesvakidašnje.

Na jajima volim da slikam i crtam. Jedne godine sam crtala svoje omiljene crtane junake i to je ispalo sjajno! - zaključila je Milica.

Autor: N. Vujčić

#Milica Todorović

#Uskrs

#Vaskrs