AKTUELNO

Uživaju u ljubavi za praznik!

U duhu prazničnog rapoloženja, stupili smo u kontakt sa bivšim zadrugarima i aktuelnim ljubavnim parom Majom Marković i Alenom Hadrovićem, kojima smo postavili par pitanja vezana za Vaskršnje praznike i upitali ih kako će ih provesti.

Foto: privatna arhiva

Da li ćete biti zajedno ove godine za Vaskrs?

- Bićemo zajedno za 1.maj, idemo kod Alenovih prijatelja, sad vec naših, na Gružansko jezero, potom se vraćamo da proslavimo Vaskrs zajedno - rekla je Maja.

Koja vam je najlepša uspomena iz detinjstva vezana za Vaskrs?

- Moja najlepša uspomena je kada su mi roditelji sakrili paketić koji je kao zeka sakrio, pa sam ga tražila po svom dvorištu i kada sam pobedila na takmičenju u kucanju jajeta u crkvi - rekla je Maja.

- Najlepša uspomena mi je bila kada sam dobio od moje bake Dese jaje od morke koje je uspelo da razbije sva kokošija i pačija jaja od druge dece, to mi je bio najsrecniji Vaskrs - rekao je Alen.

Foto: privatna arhiva

Ko je kod vas ove godine farbao jaja?

- Naravno, ja sam farbala jaja - rekla je Maja sa osmehom.

Da li imate neku taktiku za Vaskrs kada se kucate jajima, da li volite da pobeđujete u tome?

- Nikad ne udaramo u vrh jajeta nego sa strane i Alen misli da su jaja farbana u lukovini jača. Ja nisam toliko takmičarski nastrojena, dok Alen jeste baš - ispričala nam je Maja i njih dvoje su svim čitaocima našeg portala poželeli Srećan Vaskrs!

Foto: Pixabay.com/stux

Autor: N.Brajović

#Alen Hadrović

#Maja Marković

#Zadruga