AKTUELNO

Oglasio se za naš portal.

Kratkotrajna veza Milice Kemez i Filipa Đukića, koja se dogodila na početku "Zadruge 3", ostavila je velik pečat na ovu zadrugarku. Ovaj odnos obeležila je i vrela akcija u sobi za izolaciju, na koju zadrugari i dan danas podsećaju Kemezovu. Milica je dobar deo "Zadruge 3" provela pateći za Đukićem, sve dok nije ušla u vezu sa Borom Santanom. Međutim, i tada se govorilo o tome da ona nije prebolela Đukića, što joj je često zamerao Bora tokom žustrih svađa koje su imali.

Ove priče su se dodatno rasplamsale kada je MIlica po svom ulasku u "Zadrugu 4", zauzela krevet u kom je Filip spavao sa Ivom Grgurić pred sam kraj treće sezone najgledanijeg rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora nije ušao u "Zadrugu 4" kada je krenula, već se na imanje doselio posle određenog perioda, a njegov odnos sa Milicom postao je još burniji i turbulentniji. Period ljubavi, period žustrih svađa ispunjenim uvredama i zameranjem. Ponovo se kroz priču provlačio Filip, koga je Bora često prebacivao Milici. Takođe, kada je Milica optuživala Boru da je "narušio sliku" o njoj u narodu i da se zbog njega poniživa, on joj je često pominjao vrelu akciju sa Đukićem, te govorio da je to njeno najveće poniženje.

Poslednji skandal Milice i Bore dogodio se nakon njihovog učestvovanja u emisiji "Amidži šou", gde su bili pozvani da budu gosti voditelja Ognjena Amidžića kao jedni od pobednika na poslednjoj "Zadrugoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako to sudbina obično namesti, nakon njih je u istoj emisiji gostovao i Filip, što su Milica i Bora znali, a njihova svađa, navodno zbog odgovora koje je Bora dao tokom emisiji, prerasla je u ozbiljan sukob. Narednih dana se vodila polemika o njihovom odnosu, a u emisiji "Gledanje snimaka" prikazana je i njihova skandalozna svađa, tokom koje je Bora često pominjio Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se u toj emisiji složili da je Borina najbolnija tačka upravo Filip, i da on nikad neće preboleti to što je Milica imala vrelu akciju sa njim u "Zadruzi 3". Više o ovoj teoriji zadrugara možete pročitati klikom na vest ispod ovog teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Filipom, koji je imao kratku i jasnu poruku za Boru.

Ja sam kriv?! - začudio se Filip, te dodao:

Foto: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Boro, nisam ja kriv što sam penetrirao u tvoju devojku. Oprosti mi, molim te - dodao je šokirani Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Zadruga

#Zadruga 3

#Zadruga 4