AKTUELNO

Skandal i šok!

Prošle noći u Beloj kući odigrala su se još jedna pitanja novinara, a zadrugari su strepeli od pitanja predstavnika sedme sile, koja su izazvala opštu pometnju među njima.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Odmah na početku emisije novinari su imali pitanja za Kristijana Golubovića, a svakako da su bili u vezi njegovog prisnog odnosa sa Kristinom Spalević i njihovog poljupca, o kom zadrugari već nedeljama unazad ne prestaju da govore.

Potom je Nenad Aleksić Ša prvi put progovorio javno o problemima koje je imao sa suprugom Ivanom Aleksić pre nego što je stupio u romansu sa Tarom Simov.

Ne bih znao da odgovorim na to pitanje, ako pričamo o osobi koju sam poznavao. Pre nego što smo ušli u vezu, ona je mene kontaktirala i preko Instagrama smo se dopisivali, skapirali se na prvu i tokom braka je sve bilo kako treba. Krenuli smo od nule, ja sam se bavio muzikom ali to nije bilo na tom nivou, što se tiče novca, ja ne znam da li je ona takva ili je sve radila sa razlogom. Naravno da mi se ne sviđa, jer ona se razlikovala od drugih devojaka i nije imala buran život, a tokom braka je bila super devojka posvećena poslu i kući. Ne bih da preterujem sada da ne bi bilo kako perem sebe, ali sada sve što sam želeo da imam pored sebe sada sam izgubio! Mislim, ako je sa Vladimirom, to nije u redu jer ja sam njega ovde vređao kao i on mene i on je sada kao njen zaštitnik, a ja je nisam napadao. Imala je lagodan život pored mene, ni na šta nije mislila. Jako teško smo živeli, ali sam ja na svoja pleća sve poneo ali neke stvari su dovele do toga da nije baš bilo sve lepo, a ja mogu da kažem da sam pišao krv kako bih sve stvorio i kako bi svi bili lagani, i kako niko ne bi ispaštao! Ja sam navikao da se nosim sa tim da sam prepoznatljiv, tako da sam i tuta muta i da sam ružan, na mene bi se kačile i ona je znala sa kim je u vezi i braku. Mi smo nakon šest meseci skontali da možemo da živimo zajedno, ali su stvari počele da se menjaju i pokušavali smo da napravimo dete, jer mi je to najveća želja, ali sa druge strane moj brat ima dva sjajna klinca. U jednom periodu je došlo do toga da je počela da mi priča kako nismo spremni za decu! Ja sam dosta bio na putu i kada se vratim kući, ja sam bio posvećen njoj i ja sam išao u salon kod nje čekao je, ali smo nakon toga spavali - spavali, postali smo cimeri! Falile su mi neke stvari sa njom, jer ako legnem da spavam, ja legnem i spavam! Jako je glupo sada da pričam, ali sada ajde kad smo počeli jer sam ja prećutkivao sve to. Ja ne znam kako da objasnim, mi smo skapirali u periodu korone i kako je bila zabrana kretanja, mi smo bili kući i ponašali smo se kao da ne možemo da podnesemo jedno drugo, a između ostalog jer nismo bili intimni! Ja sam joj pričao kako ne trebam da idem sa strane da tražim ono što mi manjka, ona nije bila u fatzonu stalno to da radimo, ali opet fali. Mi se posvađamo kada joj sve to kažem, ali više je sve bilo u besu i ja sam to napominjao ali da je bilo neke hemije, ja ne bih išao sa strane ali kada manjka, znate... - rekao je reper.

Potom je reper nastavio da blati svoju suprugu, ističući sve njene mane.

Potom su i Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš bili na redu, te su trebali da objasne svoju stranu priče iz njihovog ugla, zbog čega je prethodnih dana došlo do žestokih rasprava, svađa, ali i teških reči.

Njih dvoje su tokom cele večeri imali rasprave, kako oni to i inače vole da rade, te su sa strane raspravljali o svim problemima.

Nakon toga se potegla tema koja je izazvala haos među zadrugarima, a to je slučaj u kom su učestvovali Jovana Ljubisavljević, koja je iznela žestoke optužbe na račun Milice Kemez o njenoj aljkavosti.

Zatim je Jovana progovorila o problemima sa Stefanom Karić, u šta se i on uključio, pa su pred svima izneli ono što ih tišti.

Jovana Tomić Matora zaratila je žestoko sa njenom bivšom devojkom Sanjom Stanković, zbog svih prethodnih optužbi koje je iznela na njen račun o tome čime se ona bavila tokom veze sa njom.

Maja i Janjuš su potom zaratili žestoko pred svima, te je zadrugarka briznula u plač, a ostali njeni cimeri su pokušali da je smire i odbrane od njega.

Nakon emisije, Janjuš je još jednom pokazao koliki je karakter, da je sa Majom imao vrelu akciju.

Autor: O. B.

#Zadruga