AKTUELNO

Hristos voskrse!

Pravoslavni hrišćanski vernici danas proslavljaju najradosniji praznik, a poznate javne ličnosti su po običaju čestitale svojim pratiocima Vaskrs. U nastavku teksta pogledajte kako se ove godine obeležava današnji dan u domovima poznatih, kao i njihove čestitke povodom ovog praznika.

Foto: Pixabay.com

Pevačica Lena Kovačević obradovala je svoje pratioce fotografijom uz lepu poruku.

Nepoznati - sad je najpoznatiji. Zagonetni - sad je Ključ svih zagonetki... HRISTOS VASKRSE - SREĆAN USKRS! – napisala je Lena.

Pevač Sloba Radanović uputio je divnu poruku svojim fanovima pozirajući sa čuvarkućom i punom korpom šarenih jaja.

Hristos voskrese, radosti moja! Srećan i blagosloven današnji Vaskrs vama i vašim porodicama! Hvala svima na divnim čestitkama, a posebno braći i prijateljima drugih vera – napisao je Sloba uz fotografiju.

Glumica Milica Milša objavila je fotografiju na svom Instagram profilu, pa obradovala pratioce njenog lika i dela, ne samo prazničkom čestikom, već i sjajnim izgledom, pa su mnogi prokomentarisali da glumica baš zrači.

Pevačica i bivša "modelsica" Ivana Stamenković, u javnosti poznata kao Sindi, podelila je fotografiju u srebrnim tonovima na kojima izgleda fenomenalno.

Hristos Voskrese... Srećan Uskrs i želim vam mir, ljubav i slogu – poručila je Sindi.

Slavna teniserka Ana Ivanović oglasila se ponovom najveselijeg praznika, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju u kućnom izdanju i bez trunke šminke.

Pevačica Marina Visković u svojoj objavi je pozirala sa punom korpicom ofarbanih jaja.

Glumac Ivan Bosiljčić je na svom Instagram profilu uz vaskršnju čestitku objavio i porodičnu fotografiju sa svojom suprugom i pevačicom Jelenom Tomašević i njihovom ćerkicom, Ninom.

Pevačica Neda Ukraden proslavila je Vaskrs u svom domu sa svojim najbližima, što i je podelila sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu.

Neka ovaj dan donese radost, ljubav i zdravlje u dom svih koji danas slave ovaj NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! HRISTOS VASKRESE! – poručila je Neda.

Pevačica Ana Bekuta pozirala je sa svojim partnerom, Milutinom Mrkonjićem, i svojim unucima, Sonjom i Brankom.

Dragi moji, radujmo se na ovaj dan pozdravom "Hristos voskrese, radost donese svima na svetu pa i mojoj porodici i meni" – napisala je Bekuta u svojoj vaskršnjoj objavi.

Autor: P.R.

#Ana Bekuta

#Ana Ivanović

#Ivan Bosiljčić

#Ivana Stamenković Sindi

#Jelena Tomašević

#Lena Kovačević

#Marina Visković

#Milica Milša

#Neda Ukraden

#Sloba Radanović