AKTUELNO

Ovo je obeležilo prošlu noć u Zadruzi!

S obzirom na to da je Veliki šef odlučio da prošle nedelje nema izbacivanja zbog najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, prošla noć na velelepnom imanju Zadruge je bila drugačija, ali su voditelji Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević rešili da razotkriju sve tajne u Beloj kući u emisiji "Zadruga - specijal".

Foto: pink.rs/Jelena Simonović

Dušica je u emisiji pustila priloge koji su obeležili prošlu nedelju, dok je Darko razgovarao sa zadrugarima kako bi saznao sve o odnosima u Beloj kući.

Prvi prilog koji je bio pušten bio je vezan za turbulentan odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

Za to vreme Darko je razgovarao sa Miljanom Kulić koja je bila vidno neraspoložena jer nije sa porodicom za praznik. Miljana je u razgovoru sa Darkom otkrila mišljenje o vezi Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević koju poredi sa prošlogodišnjom pobednicom Zadruge, Ivom Grgurić i otkrila da misica igra rijaliti na tu kartu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je nakon toga najavila priloge veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Darko je potom porazgovarao sa Markom Đedovićem koji nije štedeo ni jednog zadugara niti nijedan odnos u Beloj kući. Đedović je konstatovao da Jovana Ljubisavljević igra na kartu paćenice i fascinantno mu je da je ona rekla Stefanu Kariću da on nju ne sme da ostavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović se dotakao odnosa Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore jer u poslednjoj nedelji njih dve su imale jako burnu svađu.

Naredna sagovornica Darka Tanasijevića bila je Milica Kemez. Ona je sa voditeljem razgovarala o odnosu koji ona ima sa Borom Santanom. Njihov turbulentan odnos ni oni sami ne mogu da objasne. U emisiji je pušten prilog njihovih svađa u prethodnoj nedelji.

Nakon toga Milica se dotakla sukoba koji je imala sa Jovanom Ljubisavljević misicom. Ona je rekla da je misici skretala pažnju na reči kojim je ponižavala devojke u Beloj kući, a sada je ona postala takva, a potom se dotakla i brutalne svađe Sandre Rešić i Bore.

Sa Darkom je prošle noći prošetala i Rialda Karahsanović. Pevačica je otkrila da veruje u njenu budućnost sa Kenanom Tahirovićem, a osvrnula se i na njegov sukob sa Kristijanom Golubovićem koji traje već nekoliko meseci.

Sanja Stanković naredna je razgovarala sa Darkom. Obzirom na njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom i sukobima koje su njih dve imale, u emisiji je pušten i prilog brutalne svađe njih dve.

Sanja je priznala da je ovo njeno najveće poniženje i najgore učešće u rijalitiju. Potom je otkrila da je razočarana u ceo odnos nje i Matore i da ne može da veruje da nju Matora gleda kao na sve bivše devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Stankovićeva je morala da prokomentariše i ponašanje Nenada Aleksića Ša, koji, od kako je dobio informaciju da su njegova supruga Ivana Aleksić i Vladimir Tomović u kontaktu (on shvatio vezi), konstantno pljuje suprugu i ponižava je.

Ermina Pašović poznata je kao neko ko uvek surovo iskreno komentariše sve što se dešava u kući, a sada je imala priliku da razgovara sa Darkom Tanasijevićem. Najpre je iznela svoje mišljenje o Jovani Ljubisavljević. za koju smatra da je folirant, pa je Ermina otkrila sve što je misica radila, od hvalospeva za bivšeg dečka Luku, do najgorih uvreda na njegov račun, a onda i njen odnos sa Tomovićem.

Ermina se osvrnula i na aktuelnu temu vezanu za "smrdljivu haljinu" i otkrila da se Maja Marinković poverila jedno zadrugarki da zna da je haljinu nosila Jovana.

Darko je potom u Šiša baru ugostio i Mišela Gvozdenovića. Pevač je prvi put javno ispričao koji je razlog njegovog napuštanja paba. Naime, on je otkrio da smatra da je došlo do prezasićenja u prijateljskom odnosu njega i Kristijana Golubovića jer su u pabu konstantno zajedno osam meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga počela je Igra istine Lepog Miće, a veliku pažnju izazvala je ispovest Nenada Lazića Nece, koji je zadrugarima otkrio da je razlog zbližavanja njega i Bore Santane to što se on osećao zapostavljeno kao dete, pa je otkrio bolnu tajnu njegovog detinjstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Bulatović je otkrila kako se oseća kada čuje glas Jovane Ljubisavljević a potom ušla u sukob sa njom, a Anu je podržala i Ermina Pašović.

Šta će se sve danas dešavati na velelepnom imanju pratite na TV Pink, a sve vesti čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga