AKTUELNO

Hoće li izdržati?

Naredna tema u emisiji "Pretres nedelje" bio je odnos Maje Marinković i Janjuša, koji su se ponovo posvađali.

U kakvom ste odnosu? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad bolje, ovo je najbolje kad nismo zajedno. Sad je došla da me grebe jer pričam sa Natašom - rekao je Janjuš.
Priča da se sprda sa mnom, po faci možete da vidite sve. Mogu da se skinem da vidite moje ruke, da ne bude da sam samo ja psihopata. Sedi ovako, kaže mi da ću da vidim i onda ovako radi i šalje poljupce Nataši ustima - dodala je Maja.
Laže - odbrusio je bivši košarkaš.
Ovo nije tačno. Pokazao joj je flašu, uzeo čep - istakla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam budala što se vraćam u ovaj odnos. Zaklela sam se bila u oca, pogrešila. Vidim da mi je mama ljuta po poklonima. Pod jorganom mi on priča da me mrzi, da ću da vidim. Kada ga uštinem, kaže mi ovako: "Puno košta", misleći da zbog toga gubim honorare. Naljutio se što sam išla u pab po haljinu - rekla je Maja.
15 puta... Ja sam se malopre zakleo u svoja dva brata da neću biti sa njom, neću da me neko pljuje i grebe. Završio sam priča sa njom. laže me sve... - dodao je Janjuš.
Majo, šta si radila u pabu? - pitao je Milan.
Išla po haljine - odgovorila je Marinkovićeva.
Devojka je videla da Čorba nije u pabu i ušla - istakla je Kristina Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kriv eto i to je to. Završili smo odnos, dao sam reč i to je to, hoću da se družim sa ljudima, objasnio sam ti sve - rekao je Janjuš.
Ma kakva reč, to si rekao i danas. Dosadili smo i Bogu i narodu. Nećeš se družiti sa ženama, videćeš. Ti ironičnim kockarskim objašnjavanjima možeš gde si naučio. Objasnila sam ti dve lokacije. I šta ja njega uštinem, vidi kolicka sam, kao Palčica - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.