AKTUELNO

Ružan period su ostavili iza sebe!

Danijela Karić i Ivan Mileusnić važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Izdali su duetsku pesmu ''Zauvek'', koja je premijeru imala pre godinu dana, a na red je došla i ekranizacija spota. Tema su porodične vrednosti i ljubav, a inspiracija je došla nakon gubitka koji je zadesio bračni par.

Naime, Danijela je nedavno na putu za Dubaji, doživela spontani pobačaj.

Odličili smo da to ekranizujemo, jer onda ostaje za ceo život, ali i šalje jako snažnu poruku. Pritom to je deo našeg hobija i načina života, a i propagiramo porodični duh - priča Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Par se nakon gubitka još više zbližio i ojačao, a svaka teška situacija donosi nove životne lekcije.

Život jako brzo teče i čovek treba da grabi svaki momenat i uživa u njemu, jer toliko toga se desi, a uvek mislite da neće vama da se desi. Eto to se meni dogodilo, dešava se svim ženama. Prosto treba da grabite momenat, budete srećni, idete napred i okupirate misli lepim stvarima i prevaziđete teške trenutke. Tako da ljudi ne čekajte ništa, jer svaki dan je dar od Boga - dodaje Karićeva.

S obzirom da se nemili događaj dogodio na odmoru u inostranoj državi, boravak se neplanirano odužio na dva i po meseca zbog Danijelinog oporavka.

Prvi put nisam osetio nostalgiju za zemljom iz koje sam otišao. Gde god da sam putovao osećao sam blagu nostalgiju, ali sad kad sam dobio naše dete i porodicu, i kad smo svi na okupu osećam se kompletno i sigurno. Nama je bilo bitno da smo zajedno i nismo obraćali pažnju na to gde smo - priča Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj su ispred objektiva premijerne kamere otkrili oko čega najčešće imaju nesuglasice.

Svađamo se oko toga ko će šta da obuče, da li smo se ugojili ili nismo... Da li ja nju lažem ako kažem da lepo izgleda, a ona misli da se ugojila... Dakle oko gluposti, nemamo svađe oko suštinskih stvari, a nadam se da ih neće ni biti - zaključio je Mileusnić.

Danijela i Ivan su težak period ostavili za sobom, a u svaku novu pobedu koračaju sa osmehom na licu.

Autor: M.M.

#Danijela Karić

#Ivan Mileusnić