AKTUELNO

Otvorila dušu!

Kao i svake Vaskršnje liturgije, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se pričestila u Hramu Svetog Save. Ove godine se ekipa emisije ''Ekskluzivno'' našla na licu mesta i intervjuisala Cecu, koja se pojavila sa svojim unukom Željkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Histos Voskrese! Neka nam je na zdravlje i spasenje, da celoj naciji krene na bolje i da stane ova korona - započela je Ceca.

Ovo je bio prvi njen Vaskrs na liturgiji sa unukom. Pored unuka, na liturgiji su prisustvovali i njena deca Anastasija i Veljko, njen dečko Bogdan Srejović, porodica Ocokoljić i brojni prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prosto sedativ za dete. Ali svaka beba je prvenstveno vezana za svoje roditelje, pa tek onda za one na koje je navikla. Ipak uvek dajem prednost roditeljima - priča Ražnatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je nedavno dala dobar primer svim građanima, otkriva kako se osećala nakon vakcinacije protiv koronavirusa.

Zaista nisam imala nikakavih reakcija, ni na samoj vakcinaciji nisam imala traumatično iskustvo. Niti je bolna. Baš mi je drago da se mnogo ljudi posle toga odazvalo i drago mi je da kreće na bolje i da se vraćamo svojim normalnim životima - dodaje Svetlana.

Foto: TV Pink Printscreen

Između ostalog Ceca je poznata i kao veliki humanitarac.

Meni je ogromna čast da mogu da utičem na ljude. Zato postoje mediji i javne ličnosti, da podrže i reklamiraju humanitarne akcije. Ne poraktikujem da učestvujem u zajedničkim humanitarnim koncertima, zato što sam bila izigrana, kao i gomila mojih kolega. Prosto želim da učestvujem na svoj način i u okvirima svojih mogućnosti - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na lažni sjaj estrade.

Naša branša, se stalno stavlja na neki pijedestal da mi najviše zarađujemo. To nije istina. A sve je zbog pojedinaca koji su se hvalili i izmišljali cifre, pravili su Holivud u Srbiji koji ne postoji. A posle im je kriv đavo što smo osuđivani zbog mnogo čega - dodala je pevačica.

Autor: M.M.

#Svetlana Ceca Ražnatović